#

Luxe revalidatie bij knie- en heupoperaties

Knie- en heupoperatie met luxe revalidatie in Duits kuuroord

Als u als klant van Menzis een knie- of heupoperatie moet ondergaan, kunt u ook terecht in één van de door Menzis gecontracteerde ziekenhuizen in de grensstreek.

Operatie en revalidatie op één plek

Menzis heeft met een aantal Duitse ziekenhuizen afspraken gemaakt over de integrale verzorging bij heup- en knieoperaties met prothese. Dat betekent dat er niet alleen sprake is van een operatie, maar ook van revalidatie.

De revalidatie wordt uitgevoerd in de zeer klantvriendelijke omgeving van het kuuroord in Bad Bentheim: de Fachklinik Bad Bentheim. Bovendien kunt u als Menzis-verzekerde gebruik maken van een comfortpakket.

Comfortpakket

Behalve operatie en revalidatie bieden wij u ook het zogenaamde comfortpakket, waarvan u standaard gebruik kunt maken. Dit houdt in:

  • verpleging in een tweepersoonskamer in het Duitse ziekenhuis
  • revalidatie in de Fachklinik Bad Bentheim van circa 21 dagen
  • Nederlands sprekende fysiotherapeuten in de Fachklinik
  • verblijf in een één- of tweepersoonskamer in de Fachklinik
  • internetaansluiting, televisie, Nederlandse krant en eigen wc en douche in de Fachklinik
  • verstrekking van hulpmiddelen (tijdelijk en naar behoefte)

Uw partner of een begeleider mee?

U kunt een partner of begeleider meenemen in het kuuroord voor een aantal dagen naar keuze. Deze kosten zijn wel voor rekening van uw partner of begeleider. Zij of hij kan onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van het kuuroord.

De Menzis Zorgadviseur regelt het voor u

De Menzis Zorgadviseur kan u meer vertellen over deze behandeling. Ook kan de Zorgadviseur voor u een afspraak maken in één van de ziekenhuizen. De Zorgadviseur is tijdens en na uw operatie en revalidatie uw vaste aanspreekpunt bij Menzis. De Zorgadviseur bereikt u op 088 222 42 42.