#

Daarom kiest u voor Menzis

Altijd de beste zorg voor u

Iedereen is welkom

Menzis is een organisatie zonder winstoogmerk. Uw belang staat altijd voorop. Menzis accepteert daarom iedereen, ook voor de tandartsverzekering en aanvullende verzekeringen. Dat doen we zonder medische selectie.

Menzis TopZorg: menselijke zorg met extra aandacht voor u

  • Menzis geeft voor bepaalde behandelingen aan ziekenhuizen een TopZorg-predikaat. Dat doen we alleen als die ziekenhuizen voldoen aan strenge kwaliteitseisen.
  • Iedereen met een Menzis Basisverzekering heeft al recht op Topzorg. Voor TopZorg hoeft u dus geen aanvullende verzekering af te sluiten of extra premie te betalen.
  • Bij een Menzis TopZorg-behandeling staan kwaliteit en snelheid van een behandeling en het optimaal informeren van pati├źnten centraal.
Meer over Menzis TopZorg

Snel de juiste zorg

Menzis doet meer voor u dan alleen zorg vergoeden:

  • De Menzis Zorgadviseur helpt u bij wachtlijstbemiddeling, het regelen van een second opinion, het vinden van een andere tandarts of bij het vinden van een TopZorg-ziekenhuis. Welke zorgvraag u ook heeft, de Menzis Zorgadviseur staat voor u klaar!
  • Met de Menzis Zorgvinder helpen we u online om snel en gemakkelijk een zorgverlener bij u in de buurt te vinden.
  • Menzis biedt speciale zorgdiensten aan, zoals kraamzorg en de luierservice.
  • Mantelzorgers kunnen op Menzis rekenen met de speciale mantelzorgservice.

Gezonde levensstijl stimuleren

Mensen en hun gezondheid staan centraal bij alles wat we doen. Menzis neemt daarom veel initiatieven om een gezonde levensstijl te stimuleren. Als eerste zorgverzekeraar in Nederland hebben we een spaarprogramma geïntroduceerd om gezond gedrag te stimuleren. Iedereen kan hieraan meedoen, ziek en gezond.

Geen winstoogmerk

Menzis is een ledenorganisatie zonder winstoogmerk. Uw belang staat altijd voorop. Ons doel is dat wij goede zorg voor iedereen beschikbaar en betaalbaar houden. Daar zetten we op in.

Standaard een scherpe basispremie

Wilt u verzekerd zijn van goede en betaalbare zorg? Menzis biedt u een Basisverzekering tegen een scherpe premie per maand. Wilt u meer weten?

Online gemak met Mijn Menzis

Via Mijn Menzis kunt u online snel en gemakkelijk wijzigingen doorgeven. U kunt ook online declareren en uw declaraties, verzekeringsgegevens en zorgkosten inzien, 24 uur per dag en 7 dagen in de week!

Goede zorg betaalbaar houden

Menzis sluit contracten met zorgaanbieders. Daarin maken we afspraken over de prijs van behandelingen. We maken ons sterk voor goede zorg tegen een redelijke prijs, en als het even kan dicht bij huis. Door de prijsafspraken proberen we de kosten in de zorg zo laag mogelijk te houden. En kunnen we meer zekerheid geven over de kwaliteit en deskundigheid van de zorgaanbieder.