#

Interim medewerkers

Wij zoeken interim medewerkers

De inleenambitie van Menzis is om meer planmatig in te lenen als onderdeel van de totale personele instroom. Menzis hecht grote waarde aan het beschikbaar hebben van de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment, met de juiste prestaties tegen een fair en transparant tarief.

Interim medewerkers worden in de regel ingezet op functies vanaf MBO+ t/m WO niveau. Hierbij valt te denken aan een specifieke opdracht, specifieke kennis, situaties waarbij tijdelijk extra capaciteit nodig is of vervanging bij ziekte. Zowel ZZP’ers als bureaus kunnen reageren op de openstaande interim opdrachten.

Voor meer informatie over de werkwijze voor het inhuren van interim medewerkers verwijzen we naar de 'handreiking inhuur interim medewerkers'.

Contract Service Partner

Voor alle interim opdrachten op deze site heeft Menzis een Contract Service Partner gecontracteerd; Harvey Nash Nederland. Deze partner zorgt voor alle administratieve afwikkelingen en overeenkomsten met interim medewerkers.

Handreiking inhuur interim medewerkers

De 'handreiking inhuur interim medewerkers' is beschikbaar als PDF-document. Deze kunt u hieronder downloaden.

Inleenvoorwaarden

Ook het document 'inleenvoorwaarden Vrije markt' is beschikbaar als PDF-document. U kunt deze hieronder downloaden.

Inschrijven voor de mailservice

Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe opdrachten voor interim medewerkers? Schrijf u dan hier in voor de interim opdrachten mailservice.