Vakantie? Europese zorgkaart mee!

Vraag de Europese zorgkaart aan
 • Werk aan uw gezondheid
 • Wijziging doorgeven
 • veranderingen in 2017
  Vind uw zorgaanbieder
 • veranderingen in 2017
  Declaratie indienen
 • veranderingen in 2017
  Vergoeding zoeken

Voel je goed en zit lekker in je vel

Als u gezond leeft, zit u lekkerder in uw vel en heeft u meer energie. Met Menzis SamenGezond helpen we u gezonder te leven. We informeren over gezond gedrag en belonen u voor het maken van gezonde keuzes. U verdient punten als u goed voor uzelf of voor iemand anders zorgt. Deze punten kunt u in de webshop inwisselen voor kortingen, donaties aan goede doelen en leuke producten of uitjes.

Menzis SamenGezond

 • Spaar punten door gezond te leven
 • Verzilver uw punten in de webshop
 • Lees blogs en tips over gezondheid
 • Al meer dan 750.000 gebruikers

Naar SamenGezond

Eenvoudig een wijziging doorgeven aan Menzis

Bent u verhuisd, is er een kindje geboren of wilt u een andere wijziging doorgeven? Regel het gemakkelijk online via Mijn Menzis. Hierin vindt u uw persoonlijke gegevens, zorgkosten en facturen terug. U logt veilig in met uw DigiD en u geeft zo een wijziging door wanneer het u uitkomt.

Vind een ziekenhuis, huisarts of therapeut

Met de Menzis Zorgvinder vindt u simpel en snel een ziekenhuis, huisarts of therapeut bij u in de buurt. U ziet in 1 oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben. Ook in 2017 kunt u in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht!

Simpel een declaratie indienen

Heeft u zorgkosten gemaakt en heeft u daar een rekening van gekregen? Of heeft u deze zelf voorgeschoten, en heeft u recht op een vergoeding? Declareer dan uw zorgkosten online via Mijn Menzis of via de gratis Menzis declaratie-app. U logt veilig in met uw DigiD en u kunt meteen beginnen met declareren.

Snel een vergoeding vinden

Veel kosten worden vergoed vanuit de Basisverzekering, bijvoorbeeld huisartsenzorg, kraamzorg, tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar en nog veel meer. Voor andere zorgkosten kunt u zich aanvullend verzekeren. Lees hier wat u vergoed krijgt en wanneer u recht heeft op vergoeding.

 

 

Moeder en kind aan de keukentafel

Ontbijten met granola? Brinta is minstens zo gezond!

Ontbijt u gewoon met een boterham of met Brinta? Of gaat u mee met de voedselhypes en staan er bij u granola, kokossnippers en acaibessen op tafel?

Is dat echt gezonder? Lees op Menzis SamenGezond over de zin en onzin van de foodtrends van de laatste tijd bij het ontbijt.


Meer over gezond ontbijten

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.