Beweeg mee met het Menzis Leefkracht collectief

Bij Menzis doen we er alles aan om de leefkracht van ieder mens te versterken. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven. Over bewust bezig zijn met je gezondheid. Over mentale fitheid. En meedoen in de maatschappij.

Om mensen zo leefkrachtig mogelijk in het leven te laten staan, stimuleert Menzis het maken van gezondere keuzes. Jong en oud. Ziek en gezond. Verzekerd en niet-verzekerd bij Menzis. Bijvoorbeeld met het Menzis Leefkracht collectief. 

Ontdek Leefkracht collectief

Hulp bij een gezonder leven

Met het Menzis Leefkracht collectief bent u goed verzekerd. Én krijgt u hulp bij een gezonder leven. Via SamenGezond ontvangt u bruikbare tips en coaching voor een gezonde leefstijl, afgestemd op uw persoonlijke situatie, interesses en doelen. Als verzekerde van het Menzis Leefkracht collectief heeft u recht op exclusieve voordelen binnen SamenGezond, zoals korting op een fiets. Ook krijgt u jaarlijks korting op een bril en een gratis persoonlijke gezondheidscheck. U ontvangt dus een beloning voor de gezonde keuzes die u maakt!

Als u kiest voor Menzis krijgt u ook nog eens een aantrekkelijke korting op een aantal aanvullende (tand)verzekeringen.

Bereken uw premie

vrouwen op skates

Een leefkrachtiger Nederland

Met het Menzis Leefkracht collectief wordt een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Haalt u meer uit uw verzekering en uzelf. En het allerbelangrijkste, we verschuiven de focus van ziekte naar gezondheid en gedrag. Zo zijn we onderweg naar een leefkrachtiger Nederland. 

 

Hulp bij een gezonde leefstijl 

Wilt u stoppen met roken, meer bewegen of bijvoorbeeld gezonder eten? Laat u inspireren door onze tips voor een gezonde leefstijl. 

Lees hier alle tips

  • Iedereen is welkom

We selecteren niet op gezondheid of leeftijd

  • U kunt ook in 2023 bij elk ziekenhuis terecht

We zijn nog met de ziekenhuizen in gesprek over de contracten voor 2023. We hebben nog niet met alle ziekenhuizen een contract. Maar we vergoeden uw behandeling alsof we een contract hebben.

  • Lang wachten op een behandeling?

We kijken snel waar u terechtkunt

  • SamenGezond helpt bij een gezondere leefstijl

U wordt beloond bij een gezonde leefstijl

  • Altijd inzicht in uw zorgzaken

U regelt het met Mijn Menzis

  • Eenvoudig declareren

Dat doet u met onze handige app