Verzekerd bij Menzis via DMG

Korting op jouw zorgverzekering en extra vergoedingen via de collectieve zorgverzekering van DMG. Ontdek jouw voordelen.

Bereken jouw premie

Bereken jouw premie vo0r 2021

Als medewerker profiteer je van extra kortingen en vergoedingen op de collectieve zorgverzekering van DMG. 

Bereken jouw premie

Je krijgt 5% korting op de premie van de verzekeringen Menzis Basis en Menzis Basis Vrij en 15% korting op de aanvullende (tand)verzekering.

Als medewerker profiteer je zelfs nóg meer! 

  • Extra Fysio I: Verhoging van aanvullende dekking van 3 extra behandelingen fysiotherapie. 

  • Extra Mentaal: 100% vergoeding voor een Mental Check-In; speciaal voor medewerkers die spanningsklachten ervaren of niet lekker in hun vel zitten. 

  • Extra vergoeding op Leefstijladvies van € 50,- per jaar. Leefstijladvies is onder andere gericht op beweging, voeding, ontspanning en slapen. Vergoeding op een mindfulness cursus, bij specifiek hiervoor door Menzis gecontracteerde aanbieders, van 80% tot een maximum van € 350,- per kalenderjaar.

Liever eerst vergelijken?

Vergelijk je huidige zorgverzekering met de collectieve zorgverzekering van DMG. 
Dit kan je doen op de onafhankelijke vergelijkingssite.

 

 

.

 

 

Ruime keuze 

Bij Menzis heb je de keuze uit vier collectief aanvullende verzekeringen. Naast de collectiviteitskorting profiteer je als medewerker van DMG van extra vergoedingen bovenop de aanvullende verzekering. De extra vergoedingen vind je hier en bij het kiezen van je gewenste aanvullende verzekering*. 

Gezonder leven

Bij Menzis willen we gezonder leven makkelijker maken. Daarom hebben we een online gezondheidsprogramma: SamenGezond. Het programma met app geeft inzicht in jouw eigen gezondheid. Door coaching, tips, weekdoelen en blogs krijg je handvatten om aan je leefstijl te blijven werken. Gezond bedrag wordt beloond door punten. Zo kan je bijvoorbeeld sparen voor twee keer per jaar €20 korting op je aanvullende (tandarts)verzekering of flinke kortingen op populaire sportartikelen. 

* Let op: er geldt een wachttijd voor orthodontie. Heb je bij je huidige verzekeraar al orthodontie in het pakket? Dan geldt deze wachttijd niet en kan je direct gebruikmaken van de vergoeding voor orthodontie.

  • Iedereen is welkom

We selecteren niet op gezondheid of leeftijd

  • Menzis Leefkracht adviseur

Voor vragen over je leefstijl

  • Lang wachten op een behandeling?

We kijken snel waar je terechtkunt

  • Aandacht voor je leefkracht thuis en op je werk

Met extra vergoedingen, SamenGezond en korting op je premie via je werkgever

  • Een coöperatie zonder winstoogmerk 

Menzis is een coöperatie zonder winstoogmerk

  • Mijn Menzis

Altijd inzicht in je zorgzaken