Samenwerken met Menzis

Ondersteuning voor adviseurs

Menzis verkoopt haar producten ook via onafhankelijke tussenpersonen. We ondersteunen tussenpersonen die met ons samenwerken in hun taak als adviseur. Dat doen we met onze producten, een toegankelijke organisatie en persoonlijke service: u heeft bij Menzis een vaste accountmanager en accountbeheerder voor uw commerciële activiteiten en vragen. En één contactpersoon in het Serviceteam Intermediair voor uw administratieve vragen.

Een paar concrete voorbeelden van ondersteuning:

  • Masterclasses: een paar keer per jaar deelt Menzis haar kennis met tussenpersonen
  • Connect: ondersteuning bij het uitvoeren van acties
  • Update: maandelijkse nieuwsbrief om tussenpersonen op de hoogte te houden
  • Klantenacties: tussenpersonen profiteren bij Menzis mee van klantenacties 

Gebruik van materialen van Menzis

Menzis stelt in bepaalde gevallen het logo en foto's ter beschikking voor het maken van (reclame)uitingen. Hiervoor neemt u contact op met uw contactpersoon of mailt u naar sales@menzis.nl

Vul het contactformulier in

Wilt u ook graag met ons samenwerken en profiteren van alle voordelen en services die Menzis u als tussenpersoon biedt? Vul dan het contactformulier in. Onze accountmanager in uw regio neemt dan snel contact met u op.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.