Zorgverzekeringen

De verzekeringen van Menzis

Uw klant heeft bij Menzis de keuze uit drie basisverzekeringen (BudgetBewust, ZorgVerzorgd of ZorgZó), drie aanvullende verzekeringen, drie tandartsverzekeringen en een jongerenverzekering.

Voor elk mens de juiste zorg voor een scherpe premie

Menzis biedt naast de Basisverzekering ook aanvullende verzekeringen aan. Daarnaast kunnen werkgevers voor hun medewerkers een collectieve zorgverzekering bij Menzis afsluiten.

Heeft uw klant kinderen?

Kinderen zijn tot 18 jaar gratis met hun ouders op de zorgpolis verzekerd voor zowel de Basisverzekering als de aanvullende verzekering ExtraVerzorgd. Voor tandartsverzekeringen is voor kinderen vanaf 10 jaar premie verschuldigd.

Voor kinderen tot 18 jaar kan geen uitgebreidere aanvullende verzekering worden afgesloten dan die van de volwassenen op de polis. Bijvoorbeeld: de volwassenen hebben ExtraVerzorgd 2, dan kunnen zij voor de kinderen kiezen voor ExtraVerzorgd 1 of 2. Een uitgebreidere tandartsverzekering voor kinderen mag wel !

Meer over de ziektekostenverzekeringen van Menzis

NOG LINKS MAKEN

Alles over de Basisverzekering

Alles over de aanvullende verzekeringen

Alles over de tandartsverzekeringen

Alles over de jongerenverzekering

Premieoverzicht

Collectieve verzekering

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.