Collectieve verzekering

De juiste zorg voor een scherpe premie

Menzis is met een groot aantal organisaties een samenwerking aangegaan en heeft met hen afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Ook in uw bestand kunnen bedrijven en organisaties zitten, voor wie een collectief contract interessant kan zijn!

Met een collectieve zorgverzekering van Menzis kunnen zij hun medewerkers verzekeren van goede zorg tegen een scherpe premie.

Lees meer over onze collectieve verzekeringen.

Menzis WerkGezond Desk 

Werkgevers die een collectieve ziektekostenverzekering aan hun medewerkers aanbieden, kunnen gratis gebruikmaken van de Menzis WerkGezond Desk. Onze deskundige medewerkers op de WerkGezond Desk geven ondersteuning op het gebied van preventie en interventies. Ze ondersteunen uw klanten, hun verzuimbegeleider of bedrijfsarts bij het inzetten van behandelings- of begeleidingstrajecten.

Meer weten?

Voor meer informatie over collectieve contracten en de Menzis WerkGezond Desk kunt u contact opnemen met uw Accountmanager of Accountbeheerder. Hier vindt u hun telefoonnummers.

LET OP

onderstreepte gedeeltes moeten nog worden gelinkt.


Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.