Zorg en vergoeding

Meer informatie

Hieronder treft u een overzicht aan van pagina's waar u meer informatie kunt vinden over onze vergoedingen, zorgservices en overige diensten. Via de links komt u op het consumentengedeelte van onze website, waar de gewenste informatie is te vinden.

Vergoedingen

Met behulp van het handige trefwoordregister kunt u de vergoedingen binnen de Basisverzekering, de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen vinden. Ook kunt u één van de globale vergoedingenwijzers downloaden. Ga hiervoor naar de vergoedingenpagina.

Vergelijk de vergoedingen

U kunt eenvoudig de vergoedingen binnen de aanvullende verzekeringen, de tandartsverzekeringen en de jongerenverzekering vergelijken. Ga naar de vergelijkingstabellen.

Zorgservices

Behalve de Basisverzekering en aanvullende verzekeringen biedt Menzis haar verzekerden extra zorgdiensten aan, de zogenaamde zorgservices. Hier vindt u meer informatie over de zorgservices.

Verzekeringsvoorwaarden

Hier vindt u alle verzekeringsvoorwaarden overzichtelijk gepresenteerd.

Zorgadviseur

Als uw klanten op zoek zijn naar wachttijdbemiddeling en het bespoediging van intensieve zorg, dan kunnen zij terecht bij de Menzis Zorgadviseur.

Gecontracteerde zorgaanbieders

Alle zorgaanbieders die door Menzis gecontracteerd zijn, vindt u in de Menzis Zorgvinder: een handige zoekmachine waarin u kunt zoeken op type behandelaar in een bepaalde plaats of postcodegebied.

LET op

onderstreepte woorden moeten nog gelinkt worden aan bijbehorende Consumenten pagina's

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.