Medische hulp op reis

De Menzis Alarmcentrale: +31 317 455 555

Met een reisverzekering van Menzis of een aanvullende verzekering ExtraVerzorgd kunt u bij medische problemen terecht bij de Menzis Alarmcentrale. Op deze pagina leest u daar meer over.

Medische hulp

De Menzis Alarmcentrale brengt verzekerden rechtstreeks in contact met een gekwalificeerde Nederlandstalige verpleegkundige. Zij kan u adviseren over medicijngebruik en bepaalt of u een arts moet bezoeken. In dat geval verwijst de centrale u naar een bekwame, betrouwbare arts in de buurt van uw vakantieadres.

Onze partners: ANWB, Unigarant, SOS International en Euro-Centers

Menzis werkt over de hele wereld samen met vele partners. Samen maken we afspraken met artsen en klinieken over de behandeling van onze verzekerden. Als u tijdens uw vakantie naar een van de gecontracteerde zorgaanbieders gaat, wordt de nota rechtstreeks naar Menzis gestuurd. U hoeft die rekening dan dus niet voor te schieten.

Eén telefoonnummer

De Menzis Alarmcentrale kunt u bereiken op +31 317 455 555.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.