Uw reisverzekering bij de Europeesche opzeggen

Uw reisverzekering bij de Europeesche opzeggen

Wilt u graag 20% korting krijgen op uw reisverzekering? Stapt dan met ons mee over!

Menzis is gestopt met de samenwerking met de Europeesche. Voortaan kunnen wij u een beter aanbod doen van Unigarant (100% dochter van ANWB). De reis- en annuleringsverzekering van Unigarant biedt u veel meer flexibiliteit. Bovendien ontvangt u ieder jaar 20% korting op uw premie reisverzekering! 

Wanneer kunt u overstappen?

Bent u langer dan een jaar verzekerd geweest bij de Europeesche? Dan kunt u uw reisverzekering op ieder moment opzeggen. De Europeesche reis- en of annuleringsverzekering kan worden opgezegd via particulier@sucsez.nl. SUCSEZ is het nieuwe aanspreekpunt voor de Europeesche reisverzekeringen. Op www.sucsez.nl vindt u meer informatie over SUCSEZ.

20% korting op uw reisverzekering?

Als u de Europeesche reis- en of annuleringsverkering heeft opgezegd, kunt u uw nieuwe reisverzekering van Unigarant afsluiten via Menzis. U krijgt direct 20% korting op de premie van uw doorlopende en kortlopende reis- en of annuleringsverzekering.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.