Korting op zorgproducten

Heeft u een zorgverzekering van Menzis? En bent u lid van ons gezondheidsprogramma SamenGezond? Dan krijgt u korting op verschillende zorgproducten. Bijvoorbeeld op allergeen beddengoed, brillen en zelfhulpcursussen.

 • Allergeendicht beddengoed

  Heeft u een zorgverzekering van Menzis? Dan krijgt u 50% korting op allergeendicht beddengoed van Allergiezorg. U kunt ook korting krijgen op andere producten. Deze korting staat bij het product op de site.

  Naar Allergiezorg

 • Korting op een bril

  Als u een zorgverzekering heeft bij Menzis en lid bent van SamenGezond, kunt u sparen voor een kortingsbon voor een bril bij Pearle en Eye Wish Opticiens. Ook als u geen brilvergoeding heeft bij Menzis. De korting is maximaal €75. Hoe hoog de korting precies is, hangt af van de prijs van de bril. 

  Bestel de kortingsbon

 • Zelfhulpcursussen

  Met SamenGezond kunt u ook sparen voor korting op zelfhulpcursussen. Deze cursussen gaan bijvoorbeeld over geldzorgen, piekeren, werkstress en slaapproblemen. 

  Bekijk de cursussen

 • Andere kortingen SamenGezond

  SamenGezond beloont gezonde keuzes. Als u lid bent van SamenGezond, spaart u voor korting op allerlei producten die passen bij een gezonde leefstijl. En u krijgt gratis tips en advies voor gezonder leven.

  Ga naar SamenGezond

Logo Menzis en SamenGezond