Inloggen met DigiD

Veilig in Mijn Menzis met DigiD

 Mijn Menzis is een beveiligde omgeving waarin u allerlei zaken rond uw zorgverzekering kunt regelen en inzien. U kunt bijvoorbeeld online een declaratie indienen of uw zorgkosten bekijken. Om in te loggen heeft u DigiD nodig.

Toestemming van de Rijksoverheid

Uw DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met uw DigiD kunt u inloggen bij websites van onder meer de Belastingdienst, gemeenten, het UWV en zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars mogen DigiD gebruiken omdat zij met de Basisverzekering een overheidswet uitvoeren. De meeste zorgverzekeraars gebruiken DigiD voor hun klantomgeving. De Rijksoverheid heeft gecontroleerd dat wij DigiD op een juiste, veilige manier gebruiken.

Ga naar Mijn Menzis

DigiD is veilig

Menzis vindt het belangrijk dat uw verzekeringsgegevens veilig zijn. Daarom hebben we gekozen voor DigiD. DigiD wordt door diverse organisaties gebruikt. De Rijksoverheid test de veiligheid van DigiD voortdurend.

U kunt zelf ook bijdragen aan de veiligheid. Zo moet u nooit uw gebruikersnaam en wachtwoord aan anderen geven. En het is goed om regelmatig uw wachtwoord te veranderen. Lees ook de tips op de website van DigiD

DigiD voor mensen die in het buitenland wonen

Als u in het buitenland woont kunt u op een beperkt aantal plaatsen in Nederland een DigiD aanvragen. Daardoor kunt u wel gebruik maken van Mijn Menzis. Lees meer over DigiD in het buitenland.

Meer weten?

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.