Aanmelden SamenGezond

 Met SamenGezond spaart u snel en  makkelijk voor gezonde activiteiten, leuke  uitjes of een donatie aan een goed doel.  Aanmelden is heel eenvoudig en via Mijn  Menzis snel geregeld. Iedereen ouder dan 16 jaar kan meedoen met SamenGezond. Sparen gaat nu zelfs nog makkelijker en sneller met apps en foto-uploads.

Naar SamenGezond
Nu nog meer spaarmogelijkheden

Sparen gaat nu nog makkelijker en sneller met het gebruik van handige apps! Met RunKeeper krijgt u bijvoorbeeld punten voor uw wekelijkse hardlooprondje of wandeling. Met de fitness-app van VirtuaGym kunt u makkelijk thuis oefeningen doen. Of ga fietsen met de app van Strava. En met de route-app van Natuurmonumenten wordt u beloond voor de mooiste wandelingen in de natuur.

En doet u mee aan sportevenement? Of eet u een gezonde lunch? Maak een foto van uw gezonde moment en upload deze in SamenGezond. Ook hier krijgt u punten voor. Dat is makkelijk verdiend!


SamenGezond 

Sparen voor SamenGezond

Alles wat u doet, telt op. Sparen gaat nu nog makkelijker met gezonde apps en foto-uploads.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.