Punten sparen met SamenGezond

Verdien punten met een gezonde leefstijl, sportieve activiteiten en meer

Met SamenGezond kunt u op verschillende manieren punten sparen. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een (sport)evenement, apps zoals als Runkeeper en Strava te gebruiken, puzzels te maken of foto’s te delen van uw gezonde momenten. Er zijn 4 spaarcategorieën: 'bewegen', 'lekker in je vel', 'zorgen voor een ander' en 'lid van Menzis'. SamenGezond-punten kunt u in de webshop inwisselen voor interessante kortingen, leuke producten op het gebied van gezondheid, uitjes of een donatie aan een goed doel in de SamenGezond webshop.

Bekijk alle spaarmogelijkheden

Handig: spaardoelen aanmaken

Binnen de webshop van SamenGezond kunt u een spaardoel instellen. Als u nog niet voldoende punten heeft om een product te bestellen, kunt u van dit product uw spaardoel maken. U ziet dan hoeveel punten u nog moet sparen tot u uw spaardoel-product kunt bestellen. En u ontvangt een e-mail als u het spaardoel heeft behaald. 

Bekijk de SamenGezond webshop

Met SamenGezond spaart u punten met gezonde activiteiten. U spaart deze punten natuurlijk niet voor niets! Deze punten kunt u in de webshop inwisselen voor interessante kortingen, leuke producten op het gebied van gezondheid, uitjes of een donatie aan een goed doel. SamenGezond is er voor iedereen, of u nou ziek bent of gezond, voor jong en oud.

SamenGezond 

Sparen voor SamenGezond

Runkeeper SamenGezond

Alles wat u doet, telt op. SamenGezond-punten sparen doet u makkelijk met gezondheidsapps.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.