Wat is SamenGezond?

Punten sparen voor kortingen en artikelen op het gebied van gezondheid

Met het spaarprogramma SamenGezond spaart u punten die u in een webshop kunt besteden aan interessante kortingen, leuke producten op het gebied van gezondheid of een donatie aan een goed doel.

U kunt op verschillende manieren punten sparen: bijvoorbeeld door niet te roken, vragenlijsten in te vullen over uw leefstijl of als u aangeeft dat u in het donorregister staat geregistreerd. En door gezonde apps te gebruiken zoals RunKeeper, de fiets-app Strava of de wandel-app van Natuurmonumenten.

Waarom SamenGezond?

Met SamenGezond wil Menzis verzekerden stimuleren gezonder te leven. Als u gezond leeft, zit u lekkerder in uw vel en heeft u meer energie. Wij geloven dat iedereen hier een bijdrage aan kan leveren en willen deze inzet dan ook waarderen. SamenGezond is er niet alleen voor gezonde mensen. Zo zijn er voldoende spaarmogelijkheden voor mensen met een chronische ziekte.

Daarnaast gebruiken we SamenGezond om trouwe klanten te belonen. Zo krijgt u punten voor het aantal jaren dat u verzekerd bent bij Menzis. Maakt u eigenlijk nooit zorgkosten, maar betaalt u wel trouw elke maand uw premie? Door punten te sparen en deze te besteden in de webshop, heeft u toch profijt van uw zorgverzekering.

"Ik heb me net aangemeld via DigiD en kreeg meteen mijn eerste punten. Ik kreeg startpunten voor iedereen bij mij op de polis en omdat ik online declareer kreeg ik er nog meer. Makkelijk verdiend, toch."
K. Atesh, Eindhoven

"Ik was eerst heel sceptisch over dit spaarprogramma. Want hoe kan ik, terwijl ik al 36 jaar in een rolstoel zit, nou eigenlijk punten verdienen met gezond gedrag? Nou dat kan dus wel. Heel leuk!"
J. De Graaf, Kampen

SamenGezond 

Sparen voor SamenGezond

Alles wat u doet, telt op. Sparen gaat nu nog makkelijker met gezonde apps en foto-uploads.

Meer dan 650000 verzekerden gingen u voor

Zij profiteren van:

  • korting op een dagje sauna
  • korting op diverse sportartikelen
  • korting op een aanvullende- of tandartsverzekering.

Profiteer ook en doe mee met SamenGezond


Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.