Een betalingsregeling aanvragen

Ja, als u uw premie, eigen risico en eigen bijdrage via een (digitale) acceptgiro gaat betalen .U kunt dit zelf wijzigen in Mijn Menzis.

U vraagt een betalingsregeling aan via Mijn Menzis of via de klantenservice (088 222 40 40). U krijgt dan een voorstel voor een aflossingsbedrag en het aantal termijnen.

Lees meer over het aanvragen van een betalingsregeling.

U kunt het bedrag zelf storneren via internetbankieren. Of u neemt contact met uw bank.

Ja, u kunt bij Menzis een betalingsregeling treffen. U betaalt uw premie, eigen risico of eigen bijdrage dan in een aantal termijnen. Zonder administratiekosten of rente.

Nee, u moet eerst wachten op de automatische afschrijving van het bedrag. Deze moet u dan storneren(via de bank terugboeken op uw eigen rekening). Daarna kunt u via Mijn Menzis een betalingsregeling aanvragen.

Ja, u ontvangt van ons een storneringsnota voor € 1,50 extra kosten. Deze kosten tellen we op bij het bedrag dat nog open staat.

U betaalt uw premie, eigen risico en/of eigen bijdrage met een automatische incasso. Het kost enige tijd om uw automatische incasso te stoppen. Vandaar dat wij u nu vragen om het bedrag na afboeking te storneren (terugvragen) bij uw bank en dan de betalingsregeling aan te vragen.

Zelf regelen?

Uw betaalgegevens wijzigen kan eenvoudig via Mijn Menzis. U kunt direct inloggen met uw DigiD.

Zelf wijzigen via Mijn Menzis

 

Een andere vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen of bel met de Menzis Klantenservice:

088 222 40 40

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 19.00 uur

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.