Mijn facturen inzien

Als u met uw DigiD inlogt op MijnMenzis dan kunt u naast bijvoorbeeld uw zorgkosten nu ook uw betalingen inzien. Gebruik hiervoor de button ‘Mijn Facturen’. 

Via de button ‘Mijn Facturen’ heeft u inzage in alle facturen die Menzis u en uw gezinsleden op uw polis heeft aangeboden. Het gaat om facturen voor premie, eigen risico en eigen bijdragen.

Ja, alleen de aangeboden termijnen van de betalingsregeling kunt u inzien. Termijnen die nog niet zijn aangeboden zijn niet zichtbaar.

Nee, de originele factuur staat nog wel in het overzicht, maar telt niet mee in de totalen van het overzicht. Alleen de facturen voor de betaaltermijnen tellen mee. Via de originele nota kunt u doorklikken naar het overzicht van de gespreide betalingen.

Je kunt geen betalingen inzien! Je kunt alleen je facturen die je moet betalen of hebt betaald inzien!

Nota’s van zorgaanbieders aan u staan niet in dit overzicht. Die nota’s vindt u in het menu ‘Mijn zorgkosten’. Moet u voor een nota een eigen bijdrage of eigen risico betalen, dan sturen wij u daarvoor een aparte factuur. Die factuur staat wel in dit overzicht.

Facturen met een min-bedrag (bijvoorbeeld - € 55,00) zijn correcties op uw facturen. Bijvoorbeeld als u een wijziging voor uw polis heeft doorgegeven en een deel premie terugkrijgt. Het min-bedrag onder ‘ontvangen/verrekend' is door ons verrekend met een nog openstaande factuur of door ons aan u uitbetaald.

Premiefacturen staan niet in dit overzicht als uw werkgever of een organisatie uw premie betaalt.

Komt u er niet uit? Bel dan gerust de klantenservice via 088 222 40 40. 

Uw uitkeringsspecificatie vindt u door in Mijn Menzis te klikken op 'Mijn gegevens'. Vervolgens gaat u naar 'Mijn berichten'. Dan kiest u bij 'Onderwerp' de juiste factuur. Wilt u zien om wat voor soort zorgkosten het gaat? Klik dan op 'Mijn zorgkosten'.

Gezocht, niet gevonden?

De medewerker van onze klantenservice helpen u graag!

Bel: 088 222 4040

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 19.00 uur

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.