Mijn Menzis

Tip: gebruik de DigiD app

Met de DigiD app kunt u altijd en overal vertrouwd inloggen op Mijn Menzis en bij andere sites. De app maakt SMS-controle overbodig: een QR-code scannen en een pincode invoeren zijn genoeg. De DigiD app is beschikbaar voor iOS en Android

.

U kunt inloggen in Mijn Menzis zodra u uw polis heeft ontvangen.

• uw eigen verzekeringsgegevens bekijken en wijzigen;
  • uw zorgkosten inzien en declareren;
  • uw facturen van Menzis inzien;
  • uw betalingen aan Menzis inzien.

Lees meer over Mijn Menzis
Lees meer over Mijn Facturen

Uw Mijn Menzis-omgeving bevat persoonlijke informatie die u waarschijnlijk goed wilt beschermen. We hebben daarom gekozen voor een inlog door middel van DigiD. DigiD is een veilige en betrouwbare manier van inloggen, die door veel overheidsinstanties wordt gebruikt. Door het gebruik van DigiD volgt Menzis de Wet bescherming persoonsgegevens.

Nee, we hebben er voor gekozen om het inloggen in Mijn Menzis alleen mogelijk te maken met DigiD. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw persoonlijke gegevens goed beschermd zijn.

Lees hier meer over hoe DigiD precies werkt of vraag een DigiD aan.

Gezocht, niet gevonden?

De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag!

Jonge vrouw aan de telefoon

Bel 088 222 4040
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur.

Alle contactmogelijkheden

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy