Mijn Menzis

• uw eigen verzekeringsgegevens bekijken en wijzigen;
  • uw zorgkosten inzien en declareren;
  • uw facturen van Menzis inzien;
  • uw betalingen aan Menzis inzien.

Lees meer over Mijn Menzis
Lees meer over Mijn Facturen

Wij willen uw gegevens nóg beter beschermen. Daarom veranderen we binnenkort de inlogwijze van Mijn Menzis. U logt dan in met uw DigiD én extra sms-controle. Logt u al in met DigiD en sms-controle? Dan hoeft u verder niks te doen. Is uw telefoonnummer nog niet bekend bij DigiD? Vraag dan alvast de extra sms-controle aan.

Lees meer over DigiD en sms

Uw Mijn Menzis-omgeving bevat persoonlijke informatie die u waarschijnlijk goed wilt beschermen. We hebben daarom gekozen voor een inlog door middel van DigiD. DigiD is een veilige en betrouwbare manier van inloggen, die door veel overheidsinstanties wordt gebruikt. Door het gebruik van DigiD volgt Menzis de Wet bescherming persoonsgegevens.

Nee, we hebben er voor gekozen om het inloggen in Mijn Menzis alleen mogelijk te maken met DigiD. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw persoonlijke gegevens goed beschermd zijn.

Lees hier meer over hoe DigiD precies werkt of vraag een DigiD aan.

Gezocht, niet gevonden?

De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag!

Bel: 088 222 4040

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 19.00 uur

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.