Militaire dienst

Geef het door aan Menzis

Militairen in actieve dienst

Militairen in actieve dienst moeten een zorgverzekering afsluiten bij de Stichting Ziektekostenverzekering Krijgsmacht (SZVK). Zij kunnen zich niet (langer) bij een andere zorgverzekeraar verzekeren, maar hun gezinsleden wel.

In militaire dienst

Als u in actieve militaire dienst komt, moet u uw huidige zorgverzekering opzeggen. U kunt de verzekering alleen schriftelijk opzeggen, omdat we ook een kopie moeten ontvangen van de aanstellingsbrief van het ministerie van defensie of een kopie van uw bewijs van inschrijving van de Stichting Ziektekostenverzekering Krijgsmacht (SZVK).

Uit militaire dienst

Militairen die hun dienstverband als militair beëindigen, moeten zich binnen vier maanden aanmelden voor een zorgverzekering.
Word klant van Menzis

Vertel het ons als er iets verandert

Geef wijzigingen op tijd aan ons door. Dat kan online, snel en eenvoudig. Zo blijven uw gegevens actueel.

Zelf wijzigen via Mijn Menzis

 

Bellen met de Menzis Zorgadviseur

Komt u er niet uit? Bel 088 222 4040. U bereikt ons Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur (niet op 2e Pinksterdag).

Wijzigingen in uw persoonlijke situatie

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.