Zorg voor de regio

Zo houden we goede zorg dichtbij en betaalbaar

achterhoek

Regio Achterhoek

Nieuws

 • 30 november 2017

  Terugblik op klantbijeenkomsten zorginkoop

  Afgelopen maanden organiseerden we in verschillende regio’s klantbijeenkomsten om samen met onze klanten te praten over thema’s als ouderenzorg, het voorkomen van zorg en de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg. Met de resultaten van deze bijeenkomsten willen we de manier waarop Menzis zorg inkoopt verbeteren. Klanten en Menzis kijken zeer positief terug op deze bijeenkomsten. Lees hieronder meer over het resultaat.

  lees meer

Meer over de regio Achterhoek
groningen

Regio Groningen

Nieuws

 • 4 december 2017

  Kerstdiner voor ouderen - komt u ook?

  Mist u de gezelligheid rondom Kerstmis en wilt u graag een leuke avond hebben? Dan bent u van harte welkom bij ons kerstdiner op 20 december vanaf 17.30 uur in Groningen. We bieden u een avond met 3-gangen-diner, een drankje en muziek. Eet u ook een hapje mee?

  lees meer

Meer over de regio Groningen
midden

Regio Midden

Nieuws

 • 11 december 2017

  Alle zorg en ondersteuning eenvoudig geregeld

  Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, zonder zorgen over uit welk potje dit betaald moet worden. Dat is de inzet van Opella (zorgdienstverlener), gemeente Ede, zorgverzekeraar Menzis en het zorgkantoor Menzis.

  lees meer

Meer over de regio Midden
twente

Regio Twente

Nieuws

 • 30 november 2017

  Eerste Walking Football-toernooi in Enschede

  Op 29 november vond bij Sportclub Enschede het eerste Enschedese Walking Football-toernooi plaats. Wethouder Sport Jurgen van Houdt verzorgde de opening bij deze nieuwe sport voor senioren, met Menzis als een van de initiatiefnemers.

  lees meer

Meer over de regio Twente
den haag

Regio West

Nieuws

 • 8 augustus 2017

  Met HagaZiekenhuis zorg beter maken en betaalbaar houden

  HagaZiekenhuis en Menzis zetten zich al jaren in voor goede zorg aan inwoners van de Haagse regio. Beide partijen hebben in een recent bestuurlijk overleg een intentieverklaring getekend om deze samenwerking te intensiveren en te focussen op topzorg die aansluit bij de behoefte van inwoners in de regio Haaglanden.

  lees meer

Meer over de regio West

Zorg in de buurt

Zoekt u zorgaanbieders bij u in de buurt? Zoek, vind en vergelijk snel zorgaanbieders met de Zorgvinder.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.