Zorg voor de regio

Zo houden we goede zorg dichtbij en betaalbaar

achterhoek

Regio Achterhoek

Nieuws

 • 13 juni 2017

  Fit met wandelvoetbal

  Hoe zorgen we ervoor dat 60-plussers met plezier ouder worden en mee blijven doen in onze maatschappij? Door mensen samen te brengen, bijvoorbeeld door ze samen te laten voetballen, is ons antwoord. En als het lijf tegensputtert, dan passen we gewoon het tempo aan. Walking Football noemen we dat, of in gewoon Nederlands: wandelvoetbal.

  lees meer

Meer over de regio Achterhoek
groningen

Regio Groningen

Nieuws

 • 13 juni 2017

  Fit worden met wandelvoetbal

  Voetballen zonder rennen. Dat is Walking Football in een notendop. Er zijn geen keepers, geen buitenspel, geen slidings, altijd één voet aan de grond en de bal komt niet boven heuphoogte. Spelregels die de fysieke belasting laag houden, zodat blessures worden voorkomen. Spelplezier staat voorop.

  lees meer

Meer over de regio Groningen
midden

Regio Midden

Nieuws

 • 13 juni 2017

  Kinderen in Presikhaaf werken aan gezonde leefstijl

  In de Arnhemse wijk Presikhaaf vond op 17 mei de aftrap van GO! Presikhaaf plaats. Het doel van dit programma is om kinderen en jongeren met overgewicht in hun eigen omgeving te coachen naar een gezondere leefstijl.

  lees meer

Meer over de regio Midden
twente

Regio Twente

Nieuws

 • 13 juni 2017

  Begeleid boodschappen doen voor ouderen

  Menzis, Albert Heijn en Stichting Informele Zorg Twente werken samen: ze helpen ouderen die nog maar moeilijk zelf boodschappen kunnen doen. Vrijwilligers halen de ouderen thuis op en rijden hen naar een AH-winkel. Daar worden ze opgevangen door een AH-medewerker, drinken koffie, ontmoeten er buurtbewoners en worden weer thuisgebracht. "Dit doet mensen zó goed."

  lees meer

Meer over de regio Twente
den haag

Regio West

Nieuws

 • 13 juni 2017

  Huisarts en orthopeed houden samen spreekuur

  Eén consult met je huisarts, waar ook de orthopeed bijzit. Het is een proef in de regio Den Haag, bedoeld om de klachten verder te verkennen en te kijken of een operatie noodzakelijk is. "Zo besparen we veel patiënten een bezoek aan het ziekenhuis."

  lees meer

Meer over de regio West

Zorg in de buurt

Zoekt u zorgaanbieders bij u in de buurt? Zoek, vind en vergelijk snel zorgaanbieders met de Zorgvinder.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.