Zorg voor de regio

Zo houden we goede zorg dichtbij en betaalbaar

achterhoek

Regio Achterhoek

Nieuws

 • 13 juni 2017

  Totaalaanpak geeft ouderen meer kwaliteit van leven

  Kwetsbare ouderen hebben geïntegreerde zorg nodig: hulpverleners die precies van elkaar weten wat ze doen voor die ene patiënt. Het begint met goed kijken naar de oudere: hoe kwetsbaar is die eigenlijk? "Als je dat duidelijk hebt, is het makkelijker zorg op maat te verlenen."

  lees meer

Meer over de regio Achterhoek
groningen

Regio Groningen

Nieuws

 • 13 juni 2017

  Nieuwe oplossingen voor betere ouderenzorg

  De Hanzehogeschool Groningen en Menzis organiseerden samen een bijzonder project. Studenten van verschillende opleidingen gingen in teams aan de slag om te werken aan nieuwe technische oplossingen voor betere ouderenzorg. Bijvoorbeeld om mensen op een plezierige manier langer hun eigen huishouden te laten doen. Of oplossingen waarbij mensen die slecht ter been zijn toch actief kunnen blijven.

  lees meer

Meer over de regio Groningen
midden

Regio Midden

Nieuws

 • 8 augustus 2017

  Herstelcirkel succesvol bij diabetes 2

  In het project ‘Herstelcirkel in de wijk’ van Radboud UMC werken mensen met diabetes type 2 via voeding, beweging en aandachtige ontspanning aan het blijvend keren van hun aandoening. En het werkt; de eerste resultaten mogen er zijn. Het project sleepte dit jaar dan ook de Koploperprijs in de wacht. Menzis is trots bij dit project betrokken te zijn.

  lees meer

Meer over de regio Midden
twente

Regio Twente

Nieuws

 • 13 juni 2017

  Minder verwijzingen naar het ziekenhuis door betere samenwerking

  Twentse huisartsen, ziekenhuizen en medisch specialisten werken sinds een jaar nauwer samen om Twentenaren sneller de juiste zorg te kunnen geven, op de juiste plek. In het ziekenhuis als het moet, bij de huisarts als het kan. Wat zijn de ervaringen na één jaar met deze nieuwe manier van samenwerken?

  lees meer

Meer over de regio Twente
den haag

Regio West

Nieuws

 • 8 augustus 2017

  Met HagaZiekenhuis zorg beter maken en betaalbaar houden

  HagaZiekenhuis en Menzis zetten zich al jaren in voor goede zorg aan inwoners van de Haagse regio. Beide partijen hebben in een recent bestuurlijk overleg een intentieverklaring getekend om deze samenwerking te intensiveren en te focussen op topzorg die aansluit bij de behoefte van inwoners in de regio Haaglanden.

  lees meer

Meer over de regio West

Zorg in de buurt

Zoekt u zorgaanbieders bij u in de buurt? Zoek, vind en vergelijk snel zorgaanbieders met de Zorgvinder.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.