Zorg voor de regio

Zo houden we goede zorg dichtbij en betaalbaar

achterhoek

Regio Achterhoek

Nieuws

 • 30 november 2017

  Terugblik op klantbijeenkomsten zorginkoop

  Afgelopen maanden organiseerden we in verschillende regio’s klantbijeenkomsten om samen met onze klanten te praten over thema’s als ouderenzorg, het voorkomen van zorg en de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg. Met de resultaten van deze bijeenkomsten willen we de manier waarop Menzis zorg inkoopt verbeteren. Klanten en Menzis kijken zeer positief terug op deze bijeenkomsten. Lees hieronder meer over het resultaat.

  lees meer

Meer over de regio Achterhoek
groningen

Regio Groningen

Nieuws

 • 8 februari 2018

  Leerlingen speciaal onderwijs strijden in Special Heroes Speedsoccer Battle

  Ruim 250 leerlingen uit het speciaal basisonderwijs verruilden deze week de schoolbanken voor het Indoor Soccer Centre Groningen. Daar streden zij om het Noord-Nederlands kampioenschap Speedsoccer, georganiseerd door Special Heroes. Menzis is maatschappelijk partner van dit sportstimuleringsprogramma.

  lees meer

Meer over de regio Groningen
midden

Regio Midden

Nieuws

 • 8 januari 2018

  Horizontaal Toezicht bezorgt Rijnstate forse daling herdeclaraties

  Als een van de koploperziekenhuizen is Rijnstate op 1 januari overgegaan op Horizontaal Toezicht. Hierbij hebben het ziekenhuis en Menzis vooraf afspraken gemaakt over correcte registratie en rechtmatigheid van declaraties. Rijnstate hoeft zich nu niet meer achteraf te verantwoorden met zelfonderzoeken. Ook uitvoerige controles na betaling door zorgverzekeraars zijn verleden tijd.

  lees meer

Meer over de regio Midden
twente

Regio Twente

Nieuws

 • 25 januari 2018

  Menzis, gemeente Oldenzaal en WBO verwachten stijging vraag naar de combinatie wonen en zorg

  Afgelopen half jaar is in opdracht van de gemeente Oldenzaal, WBO Wonen en Menzis onderzoek gedaan naar de behoefte van wonen en zorg in Oldenzaal. Dit onderzoek is afgerond en hieruit komt naar voren dat de vraag naar woningen in combinatie met zorg de komende jaren hoger is dan het huidige aantal beschikbare geschikte woningen.

  lees meer

Meer over de regio Twente
den haag

Regio West

Nieuws

 • 5 januari 2018

  Echografie bij steeds meer huisartsen mogelijk

  Voor een echo niet naar het ziekenhuis, maar gewoon naar de huisarts. Dat wordt voor steeds meer mensen mogelijk, nu vanaf 1 januari de succesvolle pilot zoekboekzorg.nl is uitgebreid naar nog meer huisartsenprakijken. De Haagse ziekenhuizen HAGA en HMC en zorgverzekeraars CZ en Menzis hebben voor deze pilot de krachten gebundeld.

  lees meer

Meer over de regio West

Zorg in de buurt

Zoekt u zorgaanbieders bij u in de buurt? Zoek, vind en vergelijk snel zorgaanbieders met de Zorgvinder.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.