Zorg voor de regio

Zo houden we goede zorg dichtbij en betaalbaar

achterhoek

Regio Achterhoek

Nieuws

 • 10 maart 2017

  Kom kijken hoe uw zorgverzekeraar werkt

  Bent u wel eens nieuwsgierig naar hoe uw zorgverzekeraar werkt? We laten het u - als verzekerde van Menzis - graag zien. In de week van 27 tot en met 31 maart zetten we de deur van onze vestigingen in Groningen, Enschede en Wageningen voor u open. Komt u op bezoek bij Menzis?

  lees meer

Meer over de regio Achterhoek
groningen

Regio Groningen

Nieuws

 • 2 mei 2017

  Betere zorg en ondersteuning voor Groningers met klachten door aardbevingen

  Veel mensen in de provincie Groningen voelen de gevolgen van aardbevingen door de gasboringen. Ze hebben niet alleen last van materiële schade, maar krijgen door de bevingen ook lichamelijke en psychische klachten. Samen met de bewoners van Warffum, Eenrum en Middelstum en huisartsen zoeken we naar oplossing voor deze klachten.

  lees meer

Meer over de regio Groningen
midden

Regio Midden

Nieuws

 • 15 mei 2017

  Meedoen is belangrijker dan winnen voor deelnemers Olympiades Ede

  Ruim 3.800 kinderen kwamen op 9 en 10 mei in beweging tijdens de Schoolsport en Junior Olympiade in Ede, een initiatief van Sportservice Ede. Met elkaar konden de kinderen ervaren hoe leuke het is om samen te sporten.

  lees meer

Meer over de regio Midden
twente

Regio Twente

Nieuws

 • 20 maart 2017

  Wat kunnen wij doen voor jonge ouders? Vertel het ons!

  Als je net hebt gehoord dat je een kindje verwacht, staat je leven even op z’n kop. Welke rol kan een zorgverzekeraar spelen tijdens je zwangerschap en na de geboorte? We horen het graag van jullie!

  lees meer

Meer over de regio Twente
den haag

Regio West

Nieuws

 • 2 mei 2017

  Met HMC ziekenhuis werken aan goede zorg in Den Haag

  Over een langere periode samenwerken, om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende zorgvraag in de regio Haaglanden. En tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het beperken van de stijging van de zorgkosten. Dat is het doel van de intentieverklaring die Menzis en ziekenhuis HMC in Den Haag hebben ondertekend.

  lees meer

Meer over de regio West

Zorg in de buurt

Zoekt u zorgaanbieders bij u in de buurt? Zoek, vind en vergelijk snel zorgaanbieders met de Zorgvinder.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.