Zorg voor de regio

Zo houden we goede zorg dichtbij en betaalbaar

achterhoek

Regio Achterhoek

Nieuws

 • 6 oktober 2017

  Vicevoorzitter Menzis en wethouder Doetinchem in gesprek over SLIMMER

  "Complimenten voor de gemeente Doetinchem, die het diabetes-project SLIMMER actief inzet voor haar inwoners", zo zei Menzis-vicevoorzitter Frank Janssen afgelopen week tegen Kees Telder, wethouder van Doetinchem.

  lees meer

Meer over de regio Achterhoek
groningen

Regio Groningen

Nieuws

 • 22 september 2017

  Walking Football afgetrapt voor Groningse senioren

  Op vrijdag 22 september is bij voetbalvereniging Winsum ‘Walking Football’ letterlijk afgetrapt. Het is een initiatief van FC Groningen, HEALTH i PORT en Menzis om senioren in beweging te krijgen.

  lees meer

Meer over de regio Groningen
midden

Regio Midden

Nieuws

 • 14 september 2017

  Succesvolle deelname kinderen GO aan Bridge to Bridge

  Zondag 10 september jl. vond in Arnhem het hardloopevenement Bridge to Bridge plaats. Net als afgelopen jaar was Menzis sponsor van de 3 Engelse Mijl. Aan het hardloopevenement deden dit jaar voor het eerst kinderen mee van het project GO! (Gezond Ondeweg!).

  lees meer

Meer over de regio Midden
twente

Regio Twente

Nieuws

 • 24 augustus 2017

  Vitaal Twente ontvangt subsidie om inwoners gezonder te maken

  Onlangs ontving Vitaal Twente, een initiatief van zorgverzekeraar Menzis en de Twentse gemeenten, een subsidie van het ministerie van VWS. Dit is een tegemoetkoming in de samenwerkingskosten ter verbetering van de gezondheid van kwetsbare inwoners.

  lees meer

Meer over de regio Twente
den haag

Regio West

Nieuws

 • 8 augustus 2017

  Met HagaZiekenhuis zorg beter maken en betaalbaar houden

  HagaZiekenhuis en Menzis zetten zich al jaren in voor goede zorg aan inwoners van de Haagse regio. Beide partijen hebben in een recent bestuurlijk overleg een intentieverklaring getekend om deze samenwerking te intensiveren en te focussen op topzorg die aansluit bij de behoefte van inwoners in de regio Haaglanden.

  lees meer

Meer over de regio West

Zorg in de buurt

Zoekt u zorgaanbieders bij u in de buurt? Zoek, vind en vergelijk snel zorgaanbieders met de Zorgvinder.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.