Nieuwe samenstelling en zittingsperiode voor Ledenraad

ledenraad menzis 2016

Onlangs begon de Ledenraad, met een speciale bijeenkomst op ons hoofdkantoor in Wageningen, aan een nieuwe termijn van vier jaar. De komende periode brengen 39 Menzis-verzekerden de buitenwereld naar binnen bij Menzis. En geven ze binnen onze organisatie een stem aan alle verzekerden.

12 januari 2016
Bij Menzis is de formele invloed en zeggenschap van verzekerden geborgd via de Ledenraad. De raad brengt het verzekerdenbelang en het maatschappelijke belang onder de aandacht bij de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen. Daarbij kan ze gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen over aspecten rondom zorgverzekeringen.


Van, voor en door onze leden

De afloop van de vorige termijn betekende echter ook dat de zittingsperiode van een aantal leden afliep. Daarom gingen we op zoek naar nieuwe leden en konden Menzis-verzekerden zich aanmelden voor de Ledenraad.

Na zorgvuldige toetsing is de nieuwe Ledenraad nu weer compleet en vormt ze een goede afspiegeling van alle verzekerden van Menzis. Want Menzis is niet alleen van de leden, maar ook echt voor en door de leden.


Meer over de ledenraad

Wilt u weten wat de Ledenraad doet en wie de leden zijn?

kijk op menzis.nl/ledenraad

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy