Azivo wordt Menzis

trappenhuis menzis groningen

Als geen ander kennen Menzis en Azivo de mensen en de zorg in de regio Den Haag en Zoetermeer. Azivo en Den Haag zijn al bijna 140 jaar met elkaar verbonden. Daarvan is Azivo nu acht jaar onderdeel van de coöperatie Menzis. Die samenwerking wordt verder geïntensiveerd. Azivo gaat, na officiële goedkeuring door De Nederlandsche Bank, per 1 januari 2017 over in Menzis. De betrokkenheid in de regio verandert niet.

14 juni 2016

Achtergrond ontwikkelingen

Consumenten willen goed geïnformeerd zijn, maken bewuster keuzes en zijn prijsbewust als het gaat om hun zorgverzekering. De dienstverlening moet dus steeds sneller en steeds beter, 24 uur per dag.

Tegelijkertijd vragen de politiek en consumentenorganisaties ons om de zorgverzekeringsmarkt overzichtelijker en eenvoudiger te maken, onder andere door minder verschillende zorgverzekeringspakketten te bieden.


Waarom gaat Azivo over in Menzis?

We geloven dat we de Azivo-klanten meer waarde kunnen bieden bij Menzis. Door de integratie van Azivo in Menzis kunnen wij de dienstverlening aan onze klanten nog beter maken en de zorg voor iedereen betaalbaar en beschikbaar houden, nu en in de toekomst.

Daarom bundelen wij onze krachten. Nog snellere en betere service, zoals ruimere openingstijden van de Klantenservice en ruime keus in aanvullende pakketten.

Bovendien zijn extra voordelen, zoals het gezondheidsplatform SamenGezond en het co-creatieplatform Medemenz vanaf 1 januari 2017 ook beschikbaar voor de klanten van Azivo.


Wat verandert er?

Voor klanten en relaties van Azivo verandert er dit jaar nog niets. Ze hoeven niets te doen. Na formele toestemming door De Nederlandse Bank ontvangen Azivo-klanten dit najaar automatisch een zorgpolis van Menzis voor 2017. Ze kunnen dan - net als ieder jaar - afwegen of het pakket past bij hun huidige persoonlijke situatie of ze kunnen deze wijzigen.

Lees meer

Wilt u meer weten over de integratie van Azivo en Menzis? Kijk op azivo.nl/azivowordtmenzis.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy