Denkt u met ons mee over e-health?

meisje met oordopjes

Welke zorginnovatie is volgens u belangrijk? Tijdens de ‘E-health week 2017’ staat deze vraag centraal op MedeMenz.nl, het online platform waar u samen met meer dan 22.000 andere verzekerden van Menzis uw zorgervaringen kunt delen.

24 januari 2017

In een samenleving die continu verandert, zet Menzis zich in voor goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. We werken aan slimme, duurzame oplossingen voor de zorg van nu en de toekomst.

We investeren in zorgvernieuwing op het snijvlak van geneeskunde en technologie en zoeken zo in de zorg naar oplossingen voor de vragen van vandaag en de uitdagingen van morgen.

Uw mening is daarbij voor ons erg belangrijk. Op ons online platform MedeMenz.nl zijn we daarom continu in gesprek met onze klanten over verbeteringen in de zorg.

 

Wat vindt ú een goede innovatie?

Maar wat vindt u? Welke innovatie zou volgens u écht beschikbaar moeten komen? En waarom?

 

Op MedeMenz ziet u nu negen innovaties waarvan wij denken dat ze kansrijk zijn. Zoals een app die helpt om te bepalen of u naar de dokter moet gaan. Of een toepassing die mensen met diabetes meer eigen regie geeft.

 

Bekijk alle innovaties, kies uw favoriet en deel uw mening:

 

Naar MedeMenz.nl

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy