Maatschappelijk partnerschap FC Twente en Menzis verlengd

Maatschappelijke Selectie FC Twente en Menzis seizoen 2014 - 2015

Ons maatschappelijk partnerschap met FC Twente wordt verlengd en daarmee blijven we inzetten op het gezamenlijk stimuleren van de leefkracht van de inwoners in Twente. Als maatschappelijk partner brengen we samen met Stichting FC Twente, Scoren in de Wijk al jarenlang duizenden mensen in beweging.

28 april 2015
Al ruim twintig jaar zijn Menzis en FC Twente met elkaar verbonden en wordt gezamenlijk ingezet op mensen in Twente. Zoals Didem, Marco, Ester, Lieke, Gijs en Joshua: zes Twentse jongeren die meedoen aan een van de maatschappelijke projecten die draaien om sport, gezondheid en educatie.


Ze zijn de gezichten van de maatschappelijke selectie van Menzis en vormen samen met een speler of coach een ambassadeurs-duo voor een van de projecten om zo ook andere jongeren te motiveren in beweging te komen.

Marcel Hofstede

Marcel Hofstede (Menzis):

Net als de voorbije jaren willen we op deze gerichte en effectieve manier blijven optrekken met FC Twente en samen werken aan een sportievere samenleving. Juist nu de club een turbulente fase doormaakt, vinden we dat we de handen ineen moeten slaan.

Menzis heeft net als FC Twente diepe wortels in de Twentse samenleving en ook daarom is het goed dat we de leefkracht van de mensen in Twente blijven versterken.

Marco Behrens

Marco Behrens (FC Twente):

Al jarenlang werken we erg prettig samen en kunnen we elkaar op een heel mooie manier versterken. Dat Menzis heeft aangegeven juist in deze fase de samenwerking te willen verlengen, geeft hun grote verbondenheid aan met FC Twente.Daar zijn we heel blij mee

Lees meer over de Maatschappelijke Selectie van FC Twente en Menzis

Maatschappelijke Selectie FC Twente en Menzis seizoen 2014 - 2015

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.