Terugblik tweede seizoen Maatschappelijke Selectie FC Groningen

maatschappelijke selectie fc groningen

Met onze maatschappelijke partners FC Twente, FC Groningen en Vitesse brengen we de jeugd in beweging. Bekijk in de compilatievideo hoe we dat samen deden. Als eerste: FC Groningen.

29 mei 2015

Met FC Groningen organiseren we projecten die draaien om sportstimulering en participatie van jongeren. Want sporten en bewegen horen voor iedereen bij een gezonde leefstijl.

Zo willen we hen in beweging brengen én houden. Met name jongeren voor wie het niet vanzelfsprekend is om mee te doen met een sportclub. In het afgelopen seizoen kwamen zo enkele duizenden kinderen in Groningen in beweging met FC Groningen en Menzis.

Samenvatting tweede seizoen

Kijk in de video naar een compilatie van het afgelopen seizoen van de Maatschappelijke Selectie van FC Groningen en Menzis.

Van topsport naar breedtesport

Zes deelnemers uit de projecten zijn samen met spelers en coach de Maatschappelijke Selectie van FC Groningen. Elke jongere is hierin met een speler of trainer gekoppeld aan één project. Samen zijn ze het gezicht van dat project en motiveren ze alle deelnemers om in beweging te komen. En zo zetten we topsport in voor breedtesport.

Bekijk de Maatschappelijke Selectie van Menzis en FC Groningen

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.