Korting en sportief voordeel bij uw inschrijving Bridge to Bridge

Loopt u op zondag 13 september mee met de Bridge to Bridge in Arnhem? En bent u verzekerd bij Menzis? Dan kunt u profiteren van sportief voordeel.

4 juni 2015

Gratis SamenGezond-punten

SamenGezond

Naast 50% korting op het inschrijfgeld krijgt u als Menzis verzekerde ook 200 SamenGezond-punten. Met SamenGezond spaart u snel en makkelijk voor gezonde activiteiten, leuke uitjes of een donatie aan een goed doel.

Als u de korting en de 200 SamenGezond-punten wilt ontvangen, dan kunt u dat bij uw inschrijving aangeven.

U kunt inschrijven via www.bridgetobridge.nl.

Menzis 3 Engelse Mijl

Eén van de loopafstanden waaruit u bij Bridge to Bridge kunt kiezen is de Menzis 3 Engelse Mijl. Deze afstand is toegankelijk voor beginnende hardlopers én uitdagend voor ervaren lopers. Daarom is Menzis naamgever van deze afstand want zo willen we zoveel mogelijk mensen in beweging brengen.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.