Korting en sportief voordeel bij uw inschrijving Bridge to Bridge

Loopt u op zondag 13 september mee met de Bridge to Bridge in Arnhem? En bent u verzekerd bij Menzis? Dan kunt u profiteren van sportief voordeel.

4 juni 2015

Gratis SamenGezond-punten

SamenGezond

Naast 50% korting op het inschrijfgeld krijgt u als Menzis verzekerde ook 200 SamenGezond-punten. Met SamenGezond spaart u snel en makkelijk voor gezonde activiteiten, leuke uitjes of een donatie aan een goed doel.

Als u de korting en de 200 SamenGezond-punten wilt ontvangen, dan kunt u dat bij uw inschrijving aangeven.

U kunt inschrijven via www.bridgetobridge.nl.

Menzis 3 Engelse Mijl

Eén van de loopafstanden waaruit u bij Bridge to Bridge kunt kiezen is de Menzis 3 Engelse Mijl. Deze afstand is toegankelijk voor beginnende hardlopers én uitdagend voor ervaren lopers. Daarom is Menzis naamgever van deze afstand want zo willen we zoveel mogelijk mensen in beweging brengen.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy