Terugblik tweede seizoen Maatschappelijke Selectie FC Twente

Maatschappelijke Selectie FC Twente en Menzis seizoen 2014 - 2015

Met onze maatschappelijke partners FC Twente, FC Groningen en Vitesse brengen we de jeugd in beweging. Bekijk in de video een compilatie van hoe we dat deden bij FC Twente.

5 juni 2015

Met FC Twente organiseren we projecten die draaien om sportstimulering en participatie van jongeren. Want sporten en bewegen horen voor iedereen bij een gezonde leefstijl. Zo willen we hen in beweging brengen én houden. Met name jongeren voor wie het niet vanzelfsprekend is om mee te doen met een sportclub.

Samenvatting tweede seizoen

In het afgelopen seizoen kwamen zo enkele duizenden kinderen in Twente in beweging met FC Twente en Menzis. Bekijk in de video een compilatie van wat we samen hebben bereikt in het afgelopen seizoen.

Topsport wordt breedtesport

Zes deelnemers uit de projecten zijn samen met spelers en coach de Maatschappelijke Selectie van FC Twente. Elke jongere is hierin met een speler of trainer gekoppeld aan één project. Samen zijn ze het gezicht van dat project en motiveren ze alle deelnemers om in beweging te komen. En zo zetten we topsport in voor breedtesport.

Bekijk de Maatschappelijke Selectie van FC Twente

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy