Veel lol en sportiviteit bij Vitesse Menzis G-Trofee

vitesse menzis g-trofee 2015

Zo'n 150 bewoners van woonvoorzieningen en gezinsvervangende tehuizen uit de regio Arnhem beleefden gisteren een gezellige en sportieve middag bij de Vitesse Menzis G-Trofee. Samen met spelers en trainers van Vitesse maakten ze één groot spektakel van het voetbaltoernooi.

17 september 2015

Bij deze zestiende editie bereikte de Vitesse Menzis G-Trofee een bijzondere mijlpaal: Chris-Jan Kleijberg uit Velp werd als 2.500ste deelnemer in het zonnetje gezet. Hij werd verrast met een wedstrijdshirt van Vitesse-aanvoerder Guram Kashia die zichtbaar genoot van het evenement: "Elk jaar weer. Ik vind het heerlijk".

chris jan kleijberg
Chris-Jan Kleijberg, 2.500-e deelnemer aan de Vitesse Menzis G-Trofee

Spelers en staf doen mee

Nadat van ieder team een elftalfoto was gemaakt, begonnen de wedstrijden. Vitesse-jeugdtrainers en –collega’s en vrijwilligers hielpen de hele dag mee en waren onder meer scheidsrechter en hadden de wedstrijdleiding in handen.

De spelers voetbalden mee met één van de vijftien teams en de trainers beoordeelden de teams op sportiviteit. De medische staf maakte hun opwachting als scheidsrechter.

Ambassadeurs

Sen Staring en Vitesse speler Maikel van der Werff, ambassadeurs van de Vitesse Menzis G-Trofee, deden uiteraard ook mee. Daarnaast werden ze onder andere geïnterviewd door Vitesse TV en mochten ze de 2.500e deelnemer in het zonnetje zetten. Als ambassadeurs van het toernooi zijn zij ook lid van de Maatschappelijke Selectie van Vitesse en Menzis waarin alle sportieve projecten samenkomen die we met Vitesse organiseren.

Na een dag vol spanning en plezier werd het team van Elver 1 bekroond als winnaar. Zij wonnen de finale van De Zuiling. Op de derde plaats eindigde het team JP van de Bent. De Fair Play-prijs ging naar AZ 2000.

sen staring maikel van der werff
Sen Staring en Maikel van der Werff voor de microfoon van Vitesse TV

Eregasten

Alle deelnemers aan het Menzis Vitesse G-Trofee zijn door Vitesse uitgenodigd om de wedstrijd Vitesse - FC Groningen op 4 oktober bij te wonen. Het winnende team, Elver 1, krijgt een ereronde bij dit duel. De winnaars van de fairplay-prijs, AZ 2000, krijgen van Menzis aangeboden dat ze tijdens deze wedstrijd in de line-up meelopen.

winnaars vitesse menzis g trofee 2015
Het team van Elver 1, winnaars van de Vitesse Menzis G-Trofee
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy