Sportiviteit en plezier bij FC Groningen G-Toernooi

fc groningen g-toernooi 2015

Meer dan honderd G-voetballers en spelers en trainers van FC Groningen beleefden woensdag 7 oktober samen een gezellige sportieve middag tijdens de twaalfde editie van het FC Groningen G-Toernooi.

9 oktober 2015

De tien deelnemende G-teams uit Groningen en Drenthe werden op de velden van Sportpark de Groenenberg in Glimmen begeleid door spelers en trainers van FC Groningen, samen met studenten van het Alfa-college. De profvoetballers van FC Groningen speelden zelf natuurlijk ook fanatiek mee. Het toernooi begon traditiegetrouw met de enveloppenrun, waarbij de spelers aan de teams worden gekoppeld.


Drenthina wint, De Brug meest sportief

In de finale won Drenthina na strafschoppen van Appingedam met 4-3. Drenthina nam daarmee de beker over van Asser Lions. Het team van De Brug won net als vorig jaar de minstens zo belangrijke Menzis Sportiviteitsprijs.
drenthina wint fc groningen g toernooi
Kids United, het G-team van FC Groningen, deed met twee teams mee aan het toernooi, naast de teams van VV Gorecht, VV Appingedam, HS’88, SJS, Asser Boys en ONR.

Mensen in beweging

Het FC Groningen G-Toernooi is één van de sportieve projecten waarmee we samen met onze maatschappelijke partner FC Groningen mensen in beweging brengen.

Lees meer op menzis.nl

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy