Hoe krijg je kinderen aan het bewegen en gezond eten?

informatiebijeenkomst bewegen en gezonde voeding kinderen

Hoe zorgt u ervoor dat kinderen hun mobieltje en tablet even vergeten? En dat ze de chips en cola wat meer laten staan? Harry Dost (voormalig trainer FC Twente) en Anouk Dekker (aanvoerster FC Twente vrouwen) weten hoe je kinderen van alle leeftijden motiveert om in beweging te komen. Ze helpen u graag op weg tijdens een informatieavond in de Grolsch Veste.

20 november 2015

Harry Dost en Anouk Dekker geven u tijdens deze informatieavond tips en adviezen over hoe u kinderen stimuleert om goed voor hun lichaam te zorgen. Zodat ze zich sterker voelen en lekkerder in hun vel zitten.

Deze informatieavond is een initiatief van Menzis en wordt georganiseerd in samenwerking met FC Twente.


Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze informatieavond? Stuur een e-mail aan uitnodiging@menzis.nl en vermeld hierin uw naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel personen u naar de informatieavond komt. Na uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk van ons een bevestiging per e-mail.

Programma

 datum december, nog nader te bepalen*
 locatie stadion De Grolsch Veste, Enschede
 19:00 uur ontvangst
19:30 uur
  • presentaties door Harry Dost en Anouk Dekker
  • rondleiding stadion
21:30 uur  einde

* deze bijeenkomst was oorspronkelijk gepland voor maandag 30 november.


scoren_in_wijk
Samen met stichting FC Twente, Scoren in de Wijk werken we via sportieve en maatschappelijke projecten aan de leefkracht van inwoners van Twente. Op onze website leest u meer over onze samenwerking met FC Twente, Scoren in de Wijk.
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy