Hoe krijg je kinderen aan het bewegen en gezond eten?

informatiebijeenkomst bewegen en gezonde voeding kinderen

Hoe zorgt u ervoor dat kinderen hun mobieltje en tablet even vergeten? En dat ze de chips en cola wat meer laten staan? Harry Dost (voormalig trainer FC Twente) en Anouk Dekker (aanvoerster FC Twente vrouwen) weten hoe je kinderen van alle leeftijden motiveert om in beweging te komen. Ze helpen u graag op weg tijdens een informatieavond in de Grolsch Veste.

20 november 2015

Harry Dost en Anouk Dekker geven u tijdens deze informatieavond tips en adviezen over hoe u kinderen stimuleert om goed voor hun lichaam te zorgen. Zodat ze zich sterker voelen en lekkerder in hun vel zitten.

Deze informatieavond is een initiatief van Menzis en wordt georganiseerd in samenwerking met FC Twente.


Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze informatieavond? Stuur een e-mail aan uitnodiging@menzis.nl en vermeld hierin uw naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel personen u naar de informatieavond komt. Na uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk van ons een bevestiging per e-mail.

Programma

 datum december, nog nader te bepalen*
 locatie stadion De Grolsch Veste, Enschede
 19:00 uur ontvangst
19:30 uur
  • presentaties door Harry Dost en Anouk Dekker
  • rondleiding stadion
21:30 uur  einde

* deze bijeenkomst was oorspronkelijk gepland voor maandag 30 november.


scoren_in_wijk
Samen met stichting FC Twente, Scoren in de Wijk werken we via sportieve en maatschappelijke projecten aan de leefkracht van inwoners van Twente. Op onze website leest u meer over onze samenwerking met FC Twente, Scoren in de Wijk.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.