Partnerschap Vitesse en Menzis eindigt na ruim tien jaar

vitesse menzis g-trofee 2015

Met ingang van het voetbalseizoen 2016 - 2017 komt er een einde aan onze jarenlange partnerovereenkomst met Vitesse. Menzis en Vitesse hebben de afgelopen jaren zowel op commercieel als op maatschappelijk gebied samengewerkt.

24 februari 2016

Zo zijn samen met Vitesse Betrokken, de maatschappelijke stichting van Vitesse, via verschillende projecten veel mensen in beweging gekomen. Ruben Wenselaar (bestuursvoorzitter Menzis) geeft aan dat het om een zakelijk besluit gaat:

ruben wenselaar

We hebben als zorgverzekeraar de taak om de zorg voor onze verzekerden betaalbaar te houden. In tijden dat de zorgkosten steeds hoger worden, vraagt dit extra scherpte. Vandaar dat we onze uitgaven, zoals sponsoractiviteiten, kritisch onder de loep nemen en daarin keuzes maken.

Menzis en Vitesse hebben meer dan tien jaar prettig en succesvol samengewerkt, waarbij dankzij de gebundelde krachten veel supporters aan het bewegen zijn gebracht. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt.

We wensen Vitesse uiteraard een succesvolle toekomst. Niet alleen op sportief gebied, maar ook maatschappelijk.

Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse, toont begrip:

joost de wit

Het is jammer dat een partner na een langdurige samenwerking besluit het contract niet te verlengen. Wij begrijpen de achterliggende redenen vanuit Menzis en zijn blij dat de resultaten van de samenwerking altijd heel behoorlijk waren.

Ondanks het niet verlengen van de samenwerking met Menzis zijn de inkomsten vanuit de zakelijke afdeling het afgelopen seizoen wel gestegen. Dat is een prestatie waar we trots op mogen zijn. Vitesse gaat zich oriƫnteren op een eventuele opvolger vanuit de verzekeringswereld.

Lees meer over onze samenwerking met Vitesse Betrokken

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy