Gezond Onderweg coacht kinderen naar een gezondere leefstijl

meisjes spelen met bal

Op het Hendrik Pierson College in Zetten klonk op vrijdag 18 maart het startschot van het programma Gezond Onderweg in Herveld en Zetten. Gezond Onderweg, oftewel GO! coacht jongeren met overgewicht in hun eigen omgeving naar een gezondere leefstijl.

18 maart 2016
GO! begeleidt kinderen tot 19 jaar met overgewicht en obesitas. Spin in het web is de kindergezondheidscoach die het kind en zijn ouders begeleidt richting een gezondere leefstijl. Je ‘lekker in je vel’ voelen, gezonde voeding, bewegen en ontspanning zijn daarvoor de belangrijke pijlers. Om te zorgen voor een blijvende gedragsverandering duurt de begeleiding ten minste twee jaar.

gezond onderweg

GO! is een intensieve samenwerking van jeugd- en huisartsen uit Herveld en Zetten, kinderartsen van Rijnstate, kindergezondheidscoaches, gemeente Overbetuwe en andere zorg- en hulpverleners uit Herveld en Zetten. Via het gezondheidscentrum in Zetten steunt Menzis het zorgprogramma en de coördinatie financieel.


Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy