Bijna duizend kinderen lopen Menzis Rondje Nederland

menzis rondje nederland 2016

Bijna duizend kinderen en ongeveer 800 volwassenen liepen zondag 20 maart het Menzis Rondje Nederland in het Openluchtmuseum in Arnhem.

24 maart 2016

De lopers maakten van de vijftiende editie van het Menzis Rondje Nederland een mooi, sportief evenement dwars door het openluchtmuseum. Het sfeervolle en uitdagende parcours voerde onder andere over de Zaanse Schans en langs de Achterhoekse boerderijen.


Toegankelijk

Juist omdat de verschillende afstanden, van één tot tien kilometer, voor elke hardloper toegankelijk is en uitdaging biedt, zijn we naamgever van het Menzis Rondje Nederland. Door onze steun willen we zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om zelf ook de loopschoenen aan te trekken en in beweging te komen of te blijven.


Beloning

Hardlopen past natuurlijk perfect in een gezonde leefstijl en versterkt je leefkracht. Daarom beloonden we elke deelnemer met 200 punten voor ons spaarprogramma SamenGezond.

menzis rondje nederland 2016

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.