FC Jui'ng wint twaalfde Sander Boschker toernooi

sander boschker toernooi 2016

Tientallen cliƫnten van Twentse zorgcentra en spelers en begeleiders van FC Twente beleefden woensdag 6 april samen een leuke, sportieve middag tijdens de twaalfde editie van het Sander Boschker Toernooi op het trainingscomplex in Hengelo.

7 april 2016

Verdeeld over acht teams streden de cliënten en de voetbalprofs met elkaar om de eer en de prijzen. En hadden samen vooral veel plezier.

De teams luisterden naar onmiskenbaar Twentse en toepasselijke namen zoals onder andere FC Goa, FC Stoan, FC A’j, FC Veur, FC Twentuh en FC Bint. Elk team werd bijgestaan door enkele spelers van FC Twente. FC Jui'ng, met onder andere Jeroen van der Lely en Alessio da Cruz in de gelederen, trok uiteindelijk aan het langste eind en won het toernooi.

sander boschker toernooi 2016

Traditie

Het toernooi is een jaarlijkse traditie en wordt georganiseerd door Menzis, Stichting Goal, FC Twente Scoren in de Wijk en de Twentse Zorgcentra. Vanwege zijn grote betrokkenheid bij het toernooi door de jaren heen, is Sander Boschker sinds vorig jaar de naamgever van het toernooi.

Voldoende bewegen hoort bij een gezonde leefstijl en samen sporten is gezellig en vergroot wederzijds begrip. Daarom steunt Menzis als maatschappelijk partner van FC Twente Scoren in de Wijk deze mooie voetbaldag.

sander boschker toernooi 2016

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.