FC Jui'ng wint twaalfde Sander Boschker toernooi

sander boschker toernooi 2016

Tientallen cliƫnten van Twentse zorgcentra en spelers en begeleiders van FC Twente beleefden woensdag 6 april samen een leuke, sportieve middag tijdens de twaalfde editie van het Sander Boschker Toernooi op het trainingscomplex in Hengelo.

7 april 2016

Verdeeld over acht teams streden de cliënten en de voetbalprofs met elkaar om de eer en de prijzen. En hadden samen vooral veel plezier.

De teams luisterden naar onmiskenbaar Twentse en toepasselijke namen zoals onder andere FC Goa, FC Stoan, FC A’j, FC Veur, FC Twentuh en FC Bint. Elk team werd bijgestaan door enkele spelers van FC Twente. FC Jui'ng, met onder andere Jeroen van der Lely en Alessio da Cruz in de gelederen, trok uiteindelijk aan het langste eind en won het toernooi.

sander boschker toernooi 2016

Traditie

Het toernooi is een jaarlijkse traditie en wordt georganiseerd door Menzis, Stichting Goal, FC Twente Scoren in de Wijk en de Twentse Zorgcentra. Vanwege zijn grote betrokkenheid bij het toernooi door de jaren heen, is Sander Boschker sinds vorig jaar de naamgever van het toernooi.

Voldoende bewegen hoort bij een gezonde leefstijl en samen sporten is gezellig en vergroot wederzijds begrip. Daarom steunt Menzis als maatschappelijk partner van FC Twente Scoren in de Wijk deze mooie voetbaldag.

sander boschker toernooi 2016
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy