Recordaantal deelnemers bij Enschede Marathon

enschede marathon 2016

Ruim 10.700 hardlopers liepen op zondag 17 april mee tijdens de Enschede Marathon. Een record voor de 48ste editie van de 'oudste marathon van Nederland'.

18 april 2016

Bij de topatleten was de winnaar de Keniaanse Sarah Jebet met een parcoursrecord: 2:27:59. Bij de mannen was David Stevens de snelste in een tijd van 2:31:34.

De lopers werden langs het parcours door duizenden mensen aangemoedigd. Uiteraard liepen ook de Menzrunners mee, de hardloopgroep van Menzis-medewerkers. Ongeveer twintig Menzrunners liepen mee op de verschillende afstanden.

Voordeel en beloning voor verzekerden

Hardlopers die bij Menzis zijn verzekerd konden gratis meedoen aan de Menzis FitRUN of kregen 50% korting op de inschrijving van de overige afstanden. Bijna 250 mensen schreven zich zo in voor de Menzis FitRUN en 341 mensen voor de 10 kilometer.

Bij inschrijving konden de lopers ook aangeven of ze 200 SamenGezond-punten wilden ontvangen. Dat is onze beloning voor hun gezonde initiatief.


FitRUN

Met een afstand van vijf kilometer is de Menzis FitRUN interessant voor hardlopers van alle leeftijden en niveaus. Daarom zijn wij naamgever van de Menzis FitRUN. Want wij willen zoveel mogelijk mensen in beweging brengen. Lees meer over de Menzis FitRUN.

paus joannes school

Kinderen van basisschool Paus Joannes uit Hengelo liepen mee met de Menzis FitRUN.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.