Bedankt Vitesse, voor tien mooie jaren samenwerking

kinderen in gelredome

Ruim tien jaar brachten Vitesse en Menzis samen mensen in beweging. Duizenden kinderen uit Arnhem en omstreken kwamen met ons in beweging via projecten als Vitesse Hattrick, de Menzis Vitesse G-trofee en Vitesse in de wijk. Gisteren bedankten we Vitesse in de Gelredome voor die tien mooie jaren.

2 mei 2016
Aan  de samenwerking tussen Menzis en Vitesse komt na dit seizoen een einde, zo maakten we eind februari bekend. Met Vitesse werkten we zowel op maatschappelijk als op commercieel vlak succesvol samen.

Samen met Vitesse Betrokken hebben we duizenden kinderen in beweging gekregen met projecten als Vitesse Hattrick, Scoren voor Gezondheid, de Vitesse Streetleague, de Menzis Vitesse G-trofee, Vitesse Special Heroes clinics en Vitesse in de wijk. Daarnaast hebben veel leden, supporters, spelers en medewerkers via Vitesse kunnen profiteren van een uitstekende Menzis zorgverzekering.


Afgelopen zondag speelde Vitesse de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen. Deze wedstrijd hebben we in het teken gezet om Vitesse en de maatschappelijke stichting, Vitesse Betrokken, te bedanken voor de samenwerking in de afgelopen jaren. De supporters in het stadion konden op de videowalls en het interne TV-circuit een bedankfilmpje zien:

Voor de wedstrijd overhandigde Richard Lancée (manager Corporate Communicatie Menzis) aan Joost de Wit (algemeen directeur Vitesse) ingelijste shirts van Menzis en Vitesse met een plaquette als aandenken voor deze mooie samenwerking.

We kijken met Vitesse terug op een goede, succesvolle samenwerking. Vitesse, veel succes in de toekomst!

afscheid vitesse

Joost de Wit (tweede van rechts) en Richard Lancée (derde van links) en medewerkers van Menzis en Vitesse bij de overhandiging van de shirts.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.