Laat je betoveren tijdens de Midzomernachtloop

midzomernachtloop 2016

In de nacht van zaterdag 18 juni op zondag 19 juni vindt de Midzomernachtloop van Natuurmonumenten plaats. Ook dit jaar is Menzis partner van dit bijzondere evenement. Loop ook mee en laat je betoveren door de geuren, geluiden en kleuren van de natuur in het donker!

10 mei 2016

Wie vaak de natuur in gaat, zit lekker in zijn vel en voelt zicht beter. Zo ben je beter bestand tegen stress en doe je minder vaak een beroep op medische zorg. Vandaar dat Menzis en Natuurmonumenten nauw samenwerken om mensen de natuur in te krijgen.

Ook dit jaar is Menzis partner van het bijzondere evenement 'Midzomernachtloop'. Loop ook mee en laat je betoveren door de geuren, geluiden en kleuren van de natuur in het donker!


Routes voor verzekerden

Speciaal voor onze verzekerden hebben we acht wandelroutes geselecteerd, met verschillende afstanden en starttijden en op verschillende locaties. Kiest u voor de schemering en het begin van de nacht of ervaart u liever hoe de natuur ontwaakt?


Logo Menzis SamenGezond

Deelnemers van SamenGezond kunnen in de webshop van SamenGezond voor 500 punten zonder bijbetaling een inschrijfcode bestellen om een route te reserveren (ter waarde van € 14,50). De verschillende wandelingen kunt u bekijken en reserveren op de website van de Midzomernachtloop.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.