Menzis blijft maatschappelijk partner van FC Twente

maatschappelijke selectie fc twente

Op woensdag 18 mei werd bekend dat FC Twente volgend seizoen waarschijnlijk wordt teruggezet van de Eredivisie naar de Jupiler League. Als maatschappelijk partner brengt Menzis samen met FC Twente al jarenlang duizenden mensen in de regio Twente in beweging. Daar gaan we mee door, ongeacht op welk niveau de club komend seizoen profvoetbal speelt.

19 mei 2016

Blijven leefkracht versterken

Wij blijven daarmee ook komend seizoen inzetten op het gezamenlijk versterken van de leefkracht van de inwoners in Twente. Als maatschappelijk partner brengt Menzis samen met Stichting FC Twente, Scoren in de Wijk al jarenlang duizenden mensen in beweging.


Of FC Twente nu in de Eredivisie of in de Jupiler League speelt heeft daar geen invloed op. De stichting FC Twente, Scoren in de Wijk werkt onafhankelijk en de projecten zullen hoe dan ook blijven voortbestaan.

Al 20 jaar verbonden

Al ruim twintig jaar is Menzis verbonden aan de club en zetten we samen in op mensen in Twente. Mensen zoals Renee, Collin, Sterre, Esther, Aiwen en Sven: zes Twentse jongeren die meedoen aan een van de maatschappelijke projecten die draaien om sport, gezondheid en educatie. 

Ze zijn de gezichten van de Maatschappelijke Selectie van Menzis en FC Twente en vormen samen met een speler of coach een ambassadeurs-duo voor een van de projecten om zo ook andere jongeren te motiveren in beweging te komen.

Lees meer over de samenwerking tussen Menzis en FC Twente

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy