Twentse kinderen zijn even een echte topatleet

menzis samengezond kidsrun

Tijdens het grootste atletiekevenement van Nederland, de AA Drink FBK Games in Hengelo, lieten ook Twentse kinderen het publiek in het stadion genieten van mooie sport.

26 mei 2016

De kinderen liepen mee met de Menzis SamenGezond Kidsrun. Met deze hardloopwedstrijd over 800 meter ervaren Twentse kinderen van 7 tot 10 jaar hoe leuk het is om te sporten. 

Als official partner van de AA Drink FBK Games maakten we daarom samen met de organisatie de Menzis SamenGezond Kidsrun mogelijk. Zo willen we kinderen enthousiast maken om zelf ook te gaan sporten en willen we een gezonde leefstijl stimuleren.

Veel animo

Via het gezondheidsplatform SamenGezond konden kinderen zich gratis inschrijven. Honderden kinderen grepen die kans. Vanwege die grote animo werd de Kidsrun twee keer gelopen: op de donderdag vóór de FBK Games en één op de zondag zelf.

Samen met topatleet Eelco Sintnicolaas warmden de kinderen zich eerst goed op, waarna de ze het stadion in mochten. Daar ervoeren ze op de atletiekbaan zelf hoe het is om een échte atleet te zijn.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.