60.000 kinderen de tennisbaan op via partnership KNLTB en Menzis

knltb en menzis

Samen met de KNLTB willen we de komende drie jaar minimaal 20.000 kinderen per jaar structureel laten tennissen. Dat spraken we afgelopen vrijdag (3 juni) in Arnhem af bij de verlenging van ons partnership met de tennisbond. Want voldoende sporten en bewegen horen bij een gezonde leefstijl.

6 juni 2016
De KNLTB zet zich net als wij in om meer kinderen te laten sporten. Daarom is Menzis sinds 2010 Jeugdpartner van de KNLTB om samen kinderen enthousiast te maken voor tennis.

jeugdpartner

Onze overeenkomst werd verlengd door Erik Poel (algemeen directeur KNLTB) en Ruben Wenselaar (bestuursvoorzitter Menzis) in aanwezigheid van meer dan 800 kinderen en KNLTB-jeugdambassadeur Jacco Eltingh tijdens de Arnhemse Spelen.


Bij de Arnhemse Spelen werd ook het School Club project afgesloten, dat ruim 3.000 Arnhemse kinderen kennis liet maken met tennis.

Lees meer over hoe we kinderen kennis laten maken met tennis

ruben wenselaar

Ruben Wenselaar:

Ik ben blij dat we samen met de KNLTB nog weer drie jaar verder gaan met het in beweging brengen van kinderen. Want bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid, dit geldt natuurlijk ook zeker voor kinderen. Daar wil ik me ook voor inzetten.

Door onze aanpak, waarbij we kinderen op school, op straat en op de vereniging in contact brengen met tennis maken we de kinderen enthousiast voor deze sport en brengen we ze letterlijk in beweging

erik poel

Erik Poel:

De samenwerking met Menzis draagt heel direct bij aan onze doelstelling om meer kinderen meer te laten tennissen. We zijn dan ook blij onze samenwerking de komende jaren te continueren.

Gezamenlijk willen we per jaar 60.000 kinderen kennis laten maken met de sport, waarvan vervolgens 20.000 kinderen lid worden van een vereniging en zo structureel gaan bewegen.

knltb en menzis

Vanaf links: Jacco Eltingh, Ruben Wenselaar en Erik Poel.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.