150 Twentse kinderen kunnen op vakantie dankzij Eurobudget

vakantiefonds twente

Gemeenten die bij Menzis een collectieve zorgverzekering hebben voor inwoners met een smalle beurs, kunnen aanspraak maken op een Eurobudget. Met dit budget kan de gemeente maatschappelijke en ondersteunende projecten voor haar inwoners doen. Zo kunnen 150 kinderen uit drie Twentse gemeenten deze zomer lekker op kamp.

15 juli 2016
De kinderen komen uit Enschede, Haaksbergen en Almelo. Mede dankzij een bijdrage uit het Eurobudget kunnen ze gratis meedoen aan de Voetbal sport en Fun camps op de Universiteit Twente. Daar kunnen zich sportief uitleven met voetbal, tennis, zwemmen, atletiek, boksen en proefjes doen in een kinderlab.

Lees meer op vakantiefondstwente.nl 


Per gemeente zet Menzis voor elke betalende verzekerde in de collectieve verzekering € 1 per jaar opzij in het Eurobudget. De gemeente kan vervolgens aanvragen doen voor financiële ondersteuning vanuit dat budget.


Leefkracht vergroten

Het kan bijvoorbeeld gaan om een bijdrage in de kosten van de zwemles van kinderen, voor ouderen die onder begeleiding kunnen gaan sporten, of voor ondersteuning van mensen bij het omgaan met schulden. Allemaal voorbeelden van initiatieven die de leefkracht van onze verzekerden helpen te vergroten.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.