150 Twentse kinderen kunnen op vakantie dankzij Eurobudget

vakantiefonds twente

Gemeenten die bij Menzis een collectieve zorgverzekering hebben voor inwoners met een smalle beurs, kunnen aanspraak maken op een Eurobudget. Met dit budget kan de gemeente maatschappelijke en ondersteunende projecten voor haar inwoners doen. Zo kunnen 150 kinderen uit drie Twentse gemeenten deze zomer lekker op kamp.

15 juli 2016
De kinderen komen uit Enschede, Haaksbergen en Almelo. Mede dankzij een bijdrage uit het Eurobudget kunnen ze gratis meedoen aan de Voetbal sport en Fun camps op de Universiteit Twente. Daar kunnen zich sportief uitleven met voetbal, tennis, zwemmen, atletiek, boksen en proefjes doen in een kinderlab.

Lees meer op vakantiefondstwente.nl 


Per gemeente zet Menzis voor elke betalende verzekerde in de collectieve verzekering € 1 per jaar opzij in het Eurobudget. De gemeente kan vervolgens aanvragen doen voor financiële ondersteuning vanuit dat budget.


Leefkracht vergroten

Het kan bijvoorbeeld gaan om een bijdrage in de kosten van de zwemles van kinderen, voor ouderen die onder begeleiding kunnen gaan sporten, of voor ondersteuning van mensen bij het omgaan met schulden. Allemaal voorbeelden van initiatieven die de leefkracht van onze verzekerden helpen te vergroten.

Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy