ADO Den Haag OldStars voetballen tegen eenzaamheid

old stars

Wat is uw antwoord op eenzaamheid? Het antwoord van de ADO Den Haag OldStars is: samen voetballen! In het Kyocera Stadion van ADO Den Haag is op donderdag 21 december het team van Haagse Luikjes de tegenstander van een bijzondere vriendschappelijke wedstrijd.

19 december 2016

Via Haagse Luikjes beantwoordt de gemeente Den Haag in december 21 keer die ene vraag. In het Atrium in het Haagse stadhuis staat tot en met 21 december een levensgrote kalender met 21 luikjes. Iedere dag gaat een luikje open waarachter het thema van de dag tevoorschijn komt. Initiatieven van organisaties, bedrijven en burgers die eenzaamheid op de kalender zetten worden via Haagse Luikjes uitgelicht.

 

Vriendschap

Op 21 december gaat, voorlopig, het laatste luik open, met als thema Vriendschap. In het Kyocera Stadion spelen de ADO OldStars die dag een ‘vriendschappelijke’ wedstrijd tegen het team van Haagse Luikjes, bestaande uit deelnemers aan dit project, met als coach wethouder Karsten Klein.

Menzis, samen met de gemeente Den Haag partner van ADO Den Haag in de Maatschappij, coacht het team van OldStars. Pierre Wind is gedurende de dag de stadionspeaker. Na de wedstrijd kunnen spelers en supporters genieten van een gezonde lunch.

 

Samen tegen eenzaamheid

Haagse Luikjes trekt na 21 december, via de bibliotheken, de stad door. Via speciale zuilen kunnen inwoners hun antwoord of visie op eenzaamheid geven. Hoe meer inwoners van Den Haag in actie komen, hoe meer de stad kan doen om te voorkomen dat medeburgers eenzaam worden. Iedereen is nodig, samen tegen eenzaamheid.

Kijk voor meer informatie op haagseluikjes.nl.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.