Ouderen genieten van kerstdiner en elkaars gezelschap bij Menzis

kerstdiner ouderen 2016

Op de kortste dag van het jaar genoten ruim 350 ouderen woensdagavond 21 december op onze vestigingen in Enschede, Groningen en Wageningen van een heerlijk kerstdiner en elkaars gezelschap. En dat van de tientallen medewerkers die de avond verzorgden en onze gasten in de watten legden.

23 december 2016

Eenzaamheid is een probleem waar veel ouderen mee te maken krijgen. Tijdens de feestdagen voelen veel van hen dat dubbel. Daar willen we met dit kerstdiner wat aan doen. En ouderen zo laten weten dat ze erbij horen.

En dat initiatief viel in de smaak. Zowel bij de ruim 350 ouderen die we mochten verwelkomen als bij de tientallen collega’s die zorgden voor de bediening, ontvangst en live kerstmuziek. Met elkaar zorgden ze voor een onvergetelijke, gezellige avond. Met lekker eten en drinken.

Eén van onze gasten zei het zo:

We kunnen niet meer samen wonen omdat mijn vrouw meer zorg nodig heeft dan ik. Maar gelukkig kunnen we nu alsnog samen genieten van een kerstdiner.

kerstdiner 2016 groningen
Samen aan tafel bij Menzis in Groningen
kerstdiner 2016 enschede
...en bij Menzis in Enschede
Het kerstdiner voor ouderen is mede mogelijk gemaakt dankzij verschillende welzijnsorganisaties en via onze samenwerking met de gemeenten Enschede, Hengelo, Slochteren, Haren, Ede en Wageningen.

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy