Een onvergetelijke dag voor oudere klanten Menzis Zorgkantoor

man speelt op tuba

Veertig ouderen genoten op zondag 15 januari in het Concertgebouw in Amsterdam van een prachtig Zondagochtend Concert. De ouderen waren de speciale gasten van Menzis Zorgkantoor.

26 januari 2017

De mooiste plekken in Het Concertgebouw waren gereserveerd voor de gasten van het Menzis Zorgkantoor. Onder de gasten waren onder meer bewoners van Het Schild, centrum voor slechtzienden en blinden in Wolfheze.

Voor sommigen was het een hele spannende dag omdat ze al lange tijd niet meer zo’n uitstapje hadden gemaakt. De ouderen genoten met volle teugen en waren erg onder de indruk. Sommigen waren zelfs zo ontroerd dat er af en toe een traantje weggepinkt moest worden.

Uit de reacties na afloop bleek dat het doel bereikt was: ouderen een onvergetelijke dag bezorgen.

 

Actief voor ouderen

Zoals het spreekwoord zegt, komt ouderdom vaak met gebreken. Dat maakt de leefwereld van veel ouderen kleiner en kan ervoor zorgen dat mensen zich eenzaam voelen.

Om daar wat tegen doen, ondersteunt Menzis initiatieven en organiseren we zelf activiteiten die kwetsbare ouderen in beweging brengen en weer echt mee laten doen. Zo versterken we mensen in hun leefkracht.

 

zondagochtendconcert menzis zorgkantoor 2017
Voor mobiel graag portret weergave gebruiken als u wilt chatten.
Connectie maken
Let op! Op mobiel kan de verbinding verloren gaan, als u een andere app opent of een andere pagina.
Medewerker is aan het typen
Chat reeds actief

U heeft al een chat scherm open in een andere tab. U kunt maar 1 chat venster actief hebben.

Stoppen met chat?

Weet u zeker dat u de chat wilt stoppen?

..

{1}

{2}

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy