Kom voetballen bij de OldStars van ADO Den Haag

ado den haag oldstars

Iedere week komt er een enthousiaste groep 60-plussers (OldStars) voetballen bij ADO Den Haag. Vanwege het grote succes starten er begin februari twee nieuwe teams. Woont u in Scheveningen of in één van de wijken rondom het Zuiderpark? En vindt u het leuk om op een sportieve, sociale en verantwoorde manier actief te blijven? Of kent u zo iemand? Aanmelden kan vanaf nu!

27 januari 2017

Wat is OldStars?

OldStars is een project waarbij 60-plussers wandelend voetbal spelen.

oldstars

De OldStars trainen één keer per week en naast ‘bewegen’ zijn ook gezelligheid en sociaal contact een belangrijk onderdeel van OldStars. De contributie voor 20 weken is € 60.

 

 
Waar trainen de OldStars?

Op maandag 6 februari start een nieuwe groep OldStars bij voetbalvereniging SVV Scheveningen en op dinsdag 7 februari bij voetbalvereniging WIK (beiden beginnen om 10.00 uur). Wilt u meedoen? Aanmelden kan via adodenhaag.nl/oldstars

 

Waarom OldStars?

OldStars is een initiatief waar Menzis landelijk actief aan meewerkt en in Den Haag samen in optrekt met ADO Den Haag in de Maatschappij en de gemeente Den Haag. Een mooi initiatief om ouderen in beweging te krijgen (of te houden) en de sociale activiteit en leefkracht van deelnemers te vergroten.

 

Meer weten?

Op de website van ADO Den Haag vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.