Deelnemers SamenGezond geven recordbedrag aan goede doelen

dame kijkt op tablet

Steeds meer deelnemers aan SamenGezond, waarmee we mensen belonen voor gezonde keuzes in het dagelijkse leven, geven hun gespaarde punten aan een goed doel. Die punten zijn geld waard: zo’n 12.000 mensen gaven in 2016 samen € 60.100 aan een goed doel.

7 februari 2017
Het meest gekozen goede doel was KWF Kankerbestrijding: ruim zesduizend mensen gaven in totaal € 30.740 aan KWF. Zoals een deelnemer op samengezond.menzis.nl het verwoordde:

Donaties, ook al zijn ze klein, blijven noodzakelijk voor ontwikkeling van nieuwe medicijnen in de hoop dat ooit…

G. Dijkstra deelnemer aan SamenGezond

Het aantal mensen dat een donatie deed via SamenGezond – en daarmee ook het bedrag dat ze samen weggaven - is in één jaar tijd meer dan verdubbeld.

De goede doelen zijn vrijwel allemaal organisaties waarmee Menzis samenwerkt om onze maatschappelijke doelstellingen te bereiken.

Aan welke goede doelen doneerden deelnemers van SamenGezond? Download de infographic:

donaties samengezond 2016

Beloning voor gezond gedrag

Via SamenGezond belonen we mensen voor gezonde keuzes die ze maken. Die punten kunnen ze in de webshop besteden aan gezonde producten of korting. Of doneren aan een goed doel. Iedere 500 gespaarde punten is goed voor een donatie van € 5.

 

Kijk op samengezond.nl

 

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.