Kom kijken hoe uw zorgverzekeraar werkt

trappenhuis

Bent u wel eens nieuwsgierig naar hoe uw zorgverzekeraar werkt? We laten het u - als verzekerde van Menzis - graag zien. In de week van 27 tot en met 31 maart zetten we de deur van onze vestigingen in Groningen, Enschede en Wageningen voor u open. Komt u op bezoek bij Menzis?

10 maart 2017

Elke dag werken de mensen van Menzis samen om u, net zoals ieder van onze ruim 2,2 miljoen klanten, te verzekeren van goede zorg. En om mensen zoals u antwoord te geven op vragen over hun zorg.

Tijdens de rondleiding laten wij u graag zien hoe we dat precies doen, wat we als zorgverzekeraar voor u kunnen betekenen en we stellen u graag voor aan mensen van Menzis.

 

Waar en wanneer?

Op deze dagen kunt u bij Menzis op bezoek komen:

Groningen

  • maandag 27 maart
  • donderdag 30 maart

Enschede

  • woensdag 29 maart
  • donderdag 30 maart

Wageningen

  • maandag 27 maart
  • donderdag 30 maart

In het aanmeldformulier op onze website ziet u de bezoektijden.

Aanmelden

Wilt u op bezoek komen en bent u verzekerd bij Menzis? Pak dan deze kans en meld u aan via onderstaande link. Maar wacht hier niet te lang mee, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kom op bezoek bij Menzis: meld u nu aan

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.