Hoe kunnen wij mensen met borstkanker ondersteunen?

Vrouw leest op tablet

Als je net hebt gehoord dat je borstkanker hebt, staat je wereld op z’n kop. Welke rol kan een zorgverzekeraar spelen als je gediagnosticeerd bent, een behandeling ondergaat of revalideert van borstkanker? We horen het graag van u.

20 maart 2017

De mens is het centrum van alles wat wij doen. Niet voor niets heten we Menzis. Daarom zijn we continu met onze klanten in gesprek. En een goed gesprek bestaat uit meer dan praten. Het betekent vooral ook dat we luisteren. Dit keer gaan we graag in gesprek met mensen met borstkanker.

Een ontmoeting

Als je deelneemt, komt er een medewerker van Menzis bij je thuis op bezoek. Daarom zoeken we mensen uit de regio Groningen, Wageningen en Enschede. We komen graag bij u langs op woensdag 29 maart en donderdag 6 april. Op één van beide dagen bent u dus beschikbaar om een Menzis medewerker te ontvangen.

De ontmoeting duurt ongeveer 2 uur, en u hoeft niets voor te bereiden. Het gaat enkel en alleen om uw ervaringen en mening. De bezoeken vinden overdag plaats.

Alle informatie wordt natuurlijk anoniem behandeld. Voor de bezoeken wordt een onkostenvergoeding beschikbaar gesteld.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent, of meer wilt weten, stuur dan een mail naar Mathilde Aling van Menzis. Vermeld daarin uw naam, leeftijd en contactgegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.